Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha menstruacio ideje alatt...

Ha menstruacio ideje alatt vegzem el, jo eredmenyt fog kimutatni a terhessegi teszt?

Figyelt kérdés
A tegnap delben jott meg a havim, es este egyutt voltunk a baratommal, vedekezes es megszakitas nelkul.tudom, hogy ez nagy felelotlenseg volt a reszemrol.de mar megtortent.most kicsit ideges vagyok es epp szeretnek keszulok vasarolni 1 tesztet.de nem tudom, hogy ilyenkor jo eredmenyt fog-e kimutatni, vagy a mensz miatt nem.legyszi segitsetek!
2010. márc. 1. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Több probléma is van.

1: ha megjön, akkor nyitva van a méhszájad - nagyon könnyen fertőzést szedhetsz össze, azaz amikor megvan-ne szexeljetek

2: védekezés nélkül csak akkor, ha babát akartok

3: szinte minimális az esélye, hogy ilyenkor teherbe ess

4: a teszt kb. 3-4 hét múlva mutatná ki, ha mégis teherbe estél volna, azaz most teljesen felesleges tesztelned.

ha félsz, akkor menj dokihoz, íratass fel 72 órás tablettát.

Annyira sajnálom, hogy semmi felvilágosítást nem kapnak a fiatalok.....

2010. márc. 1. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha tegnap voltatok együtt, akkor a teszt még akkor is negatív lenne, ha terhes lennél. nem valószínű, hogy terhes vagy, de ha nagyon izgulsz, akkor leghamarabb egy hét, de inkább 10 nap múlva csinálj tesztet, és ha esetleg nem jön meg a következő, akkor újra tesztelj.

ҝ

2010. márc. 1. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Ha tegnap voltál együtt a barátoddal akkor ha terhes is leszel azt másnap nem mutatja ki a teszt, egy hónap kell hozzá hogy megfoganjon, beágyazódjon a megtermékenyített petesejt és akkor talán már kimutatja a teszt. meg kell várni a következő menstruációt.
2010. márc. 1. 16:52
 4/7 A kérdező kommentje:
máskor védekeztünk, csak most sikerült igy a dolog.de tudom hogy nem helyes
2010. márc. 1. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A beágyazódás 7-15 nap, nem egy hónap:)
2010. márc. 1. 17:10
 6/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2010. márc. 1. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak teljesen igaza van, azzal a kivétellel, hogy a terhességi tesztet nem 3-4 hét múlva lehet sikeresen használni, hanem 2-3 ét múlva. Aktus után két héttel talán már mutathatja a terhességet, aktus után 3 héttel már biztosan kimutatja, ha van baba.
2010. márc. 1. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!