Ma nem kellene megjönnie. Vettem tesztet, és annyira türelmetlen voltam, hogy most du. Meg is csináltam az egyiket. Inkább -, mint + (ha nagyon nagyon nézem akkor kivehető a 2. csík, de csak halványan) Holnap reggel meg merjem csin. A 2. -at?
Ha már késik vagy 3-5 napot,akkor tesztelj!
Semmi értelme türelmetlennek lenni.Ha van baba,ki fogja mutatni,és elkerülhetsz egy esetleges csalódást ha --lesz!Sok sikert!
Hát ha tényleg nagyon nagyon nézed akkor persze, hogy látod a 2 csíkot :) Ezt énis eljátszottam, hogy nagyon nézegettem és ott volt a 2 csík és mindenkinek újságoltam, hogy kismama vagyok. Viszont rá pár hétre megjött.
Szerintem várj még egy kis időt pár nap max 1 hetet és akkor tesztelj. Bár attól is függ, hogy mióta késik!
Szorítok :)
Oké!
Akkor ha szerdáig nem jön meg,csak akkor tesztelek.
Türelmes leszek:)!
A menszi ideje után 2 héttel???
Húúúúú,....ez furi.
Nem akarom bebeszélni magamnak,de reggelente émelygek.Ég a gyomrom,és mindig ennék.
Remélem,hogy tényleg baba van a dologban:)
nekem a nemvárt után két nappal - nem is jött - de határozott + volt a 10-es érzékenységű teszt reggeli vizeletből! Érzékeny tesztelj sztem próbálkozhatsz, csak te is reggeli vizeletből. A szerda jó nap lesz a tesztre, majd ird meg az eredményt!
;-)
24hetes KM
Köszi a drukkot:).
A szerdai tesztből csütörtök lesz,mert nem vettem ma tesztet,és ugye csak a reggeli vizeletből jó...
vagy rakd el a reggeli vizeletet, és mire hazaérsz délután a teszttel, még megcsinálhatod!
;-)
Sajnos nem kell megcsinálni a tesztet:(.
Reggelre megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!