Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttlét után másfél héttel...

Együttlét után másfél héttel már lehetnek tünetei egy esetleges terhességnek?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanra gobdolok h folyamatos fejfajas, szédülés, fáradtság, rossz közérzet. Kb 2 napja van meg, a mensi még nem késik s a teszt sem mutatott semmit ma reggel. 20/L
2015. jún. 19. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Enyhe szurkálást érezhetnél, menstruációra hasonlító, de gyengébb görcsöket, esetleg pecsételő vérzést (de ez nagyon ritka), de ennyi.

Amit te érzel, azok közül ennyi "idősen" egyik se tipikus.

A tesztnek pedig még nem is kell mutatnia semmit. Majd ha minimum két hét eltelik.

2015. jún. 19. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek nem utalhatnak terhességre ennyi időn belül? (1,5 hét) Görcsök nincsennek. Erős fejfajas, szédülés, fáradtság...jah s gyakori pisilés. Ez kimaradt.
2015. jún. 19. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hetes koromig semmilyen tünetem nem volt,de persze mindenki más és más. Szurkolok :))
2015. jún. 19. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én együttlét után 10nappal petefészek fájdalmat és görcsöket éreztem kb 1-2 órán keresztül, nem tudtam kiegyenesedni sem, 15.nap pozi teszt és lb a 20 naptól megváltozott a közérzetem... fáradt voltam nagyon és kb úgy éreztem magam mint akiben lappang egy vírus.
2015. jún. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!