Van köztetek olyan, akinek egy kicsit is megjött időben, de közben babát várt? Mesélnétek róla?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 13:28
1/2 anonim válasza:
Szia. 2007 december 6.a. Meg jött a havim. Aztán 13.an olyan furcsán éreztem magam. Elkezdtem gondolkozni hogy miis lehet. Aztán vissza gondoltam rá hogy ajha....nekem az 5 nap helyett 2 napos vérzés volt csak. Csináltam egy tesztet. Semmi....negatív. később rá néztem és sejtelmes második vonalat láttam rajta....reggel felkeltem. Véreztem. Azért nem adom fel jeligével elmentem tesztet venni. Megcsináltam. Mosolygott a két gyönyörű csík rám. :-). Aztán pánik szerűen berohantam a kórházba hogy baj van. Pozitív a tesztem de vérzek. Megvizsgált az orvos. Majd rezzenéstelen arccal közölte. ...méhem kívül van....befektettek hogy azonnal műtenek. De nem hagytam magam ragaszkodtam egy hcg vérvétel hez. Rendesek voltak meg csinálták. Elég szép érték jött ki. Bizonyitott a terhesség. De a fő orvos is megvizsgált aki közölte ez nem él és méhen kívüli. Műtét. Na itt elszakadt a cérna. Haza mentem saját felelősségre. Na ott kaptam hideget meleget hogy mit kepzelek....másnap elmentem egy magán orvoshoz aki hihetetlen aranyos volt és türelmes amikor elő adtam a 2 nap történetét. Majd közölte velem hogy akkor nézzük azt a méhen kívüli terhesseget. Meg ultra hangozott vagy jó 20 percig nézte már a könnyeim potyogtak tudtam hogy baj van....aztán az orvos Meg szólalt hogy ma akkor mondom mi van odabent...na itt rosszul lettem....tudtam hogy itt a vég. ...műtét. ....majd mosolyogva felém forditotta a monitort és megmutatta a babámat. Aki teljesen jó helyen volt. 5+5 napos terhes voltam. És most már méhen kívül van😄 7 éve😊. Na ez a rövid történetem.
2/2 anonim válasza:
Nekem volt!Rendesen megjött, 5 napig tartott ugyanúgy mint szokott.. Aztán a 8. ciklusnaptól halványan elkezdtem barnázni, vártam pár napot de nem múlt el, így pont a 14.ciklusnapon egy hirtelen megérzéstől csináltam egy tesztet, ami egyértelműen pozitív volt! Azonnal elmentem dokihoz, aki kiröhögött, h nem lehetek az ha két hete megvolt rendesen..Elmentem magándokihoz, csináltunk Hcg vizsgálatot, ami egyértelműen kimutatta, kb. még jó másfél hétig barnáztam, a doki nem látott uh. semmit pedig kb 3-4 naponta mentem, közbe hcg-t nézve, ami lassan emelkedett.. Aztán egyik reggel nagyon erősen fájt az oldalam, a petefészkemnél. Be siettünk a kórházba, ott felmerült a méhen kívüli is, ott már nem csodálkoztak, h nem maradt ki .. gondolom találkoztak már ilyennel!Több napig bentartottak..de nem maradt meg sajna és azt se tudták megállapítani hogy méhen belül van vagy kívül, mert ők se láttak még semmit, csak a Hcg-m kezdett csökkeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!