Ha anyukám lombikozott velem, akkor mennyi az esélye annak, hogy nekem sem fog összejönni a baba?
Figyelt kérdés
Eléggé kétségbe vagyok esve, mert most kezdtük el a babaprojektet, és félek, hogy esetleg nekünk sem fog sikerülni. Szerintetek mennyi az esély arra, hogy nem sikerül? Elõre is köszi a válaszokat.2015. jún. 19. 08:14
1/5 anonim válasza:
Annyi, mint bárki másnak.
Nem befolyásolja.
Szerintem ne parázz ezen, csak szeressétek egymást, jönni fog majd! :)
4/5 anonim válasza:
Attól függ anyukádnak miért nem sikerült. Ha olyan problémája volt, ami örüklődik, akkor örökölhetted.
5/5 anonim válasza:
Ne idegesitsd magad ezen! Felesleges.
Lehet, hogy azért kellett, mert mondjuk apukádnak nagyon kevés életképes hímivarsejtje volt. Abból egyetlen egy kell csak, de ha nincs több millió akkor igen kicsi eséllyel fog összetalálkozni a petével, szinte lehetetlen lesz hagyományosan teherbe esni. A lombikkal viszont ezen tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!