Szerintetek lehetek terhes? (többi lennt)
Figyelt kérdés
A barátom óvszer nélkül "hatolt be" viszont kivette mielőtt belém élvezett volna. Nem szándékoznék terhes lenni..(normális kommenteket ha kérhetem, köszönöm)2015. jún. 19. 04:53
1/5 anonim válasza:
Sosem értettem azokat a lányokat akik ennyire rettegnek a terhessegtol,hogy akkor miért hagyják a pasit hogy óvszer nélkül csinálja??!!Egyébként a megszakitasos módszer,hogy előtte kiveszi csak nagyon ritkán járhat terhesseggel,mi például évek!!! óta így csináljuk és soha semmi gond nem volt.
3/5 anonim válasza:
Itt igazából az előváladéktól kell tartani. Van rá esély de igazán kevés. Én konkrétan utálom a gumit, sohasem használtam. Párkapcsolatban csak fogamzásgátló jöhetett szóba. Sokan élnek ezzel a "kapd ki" módszerrel, és a terhesség általában a túl késői kivétel miatt következik be. Szóval nagyon csekély az esély.
4/5 anonim válasza:
HA behatolt óvszer nélkül, lehetsz terhes
5/5 anonim válasza:
Lehetsz terhes, én is így lettem, viszont 4 évig semmi gond nem volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!