Szerintetek lehet valaki ugy terhes hogy, peteereskor fecskendovel fel lovi maganal a cucot?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 19:09
1/20 anonim válasza:
Érdekelne a pontos elképzelés arrol,hogy miként kerül a fecskendőbe a "cucc"....
2/20 anonim válasza:
Na ez a kérdés érdekes ...:D
Elméleti vagy van alapja ? A férfi nem akar gyereket ?
El tudom képzelni amúgy hogy az óvszer tartalmàt juttatja a fecsibe stb ...
3/20 A kérdező kommentje:
Pl.ugy hogy o mindig ram elvez aztan le torlom egy zsepivel ,onan pedig majd fel szipantom a fecskendobe
2015. jún. 18. 19:15
4/20 anonim válasza:
agyhalottak ne szaporodjanak...
5/20 anonim válasza:
Igen,de szívj mellé 2-3 ml. sósavat is.
6/20 anonim válasza:
hát én ezen nagyon jót nevettem.....tuti nem százas aki ezt a kérdést fel meri tenni!hány éves vagy 14????undorító az ilyen embernek golyó kellene nem gyerek ....szegény leendő apuska jelölt!!!!!!!!!!!
7/20 anonim válasza:
Zsepiről felszippantani? :D nem valószínű. de egyébként se tisztességes a pasival kicseszni. Amúgy attól még lehetsz terhes ha kiveszi mielőtt elmegy mert az előváladéktól is teherbe lehet esni.
8/20 anonim válasza:
Érdemes ide feljárni, mert ez az oldal mindig tartogat meglepetéseket. :D
9/20 anonim válasza:
A gyereknek majd őszintén meséld el a sztorit:
"Apád, tudod, az a bácsi, akit egyszer láttál 5 évvel ezelőtt, nagyon nem akart gyereket, de anyu igen. Sosem volt hajlandó anyuba küldeni a katonáit, csak a cicijére vagy a hasára, de anyu megoldotta ám! Felszedte fecskendővel, tudod, olyannal, amivel a szurit adja a doktor bácsi, aztán belespriccelte a nunusba, és 9 hónap múlva megszülettél! Igazi szerelemgyerek voltál!"
10/20 anonim válasza:
:D :D még egy ilyen beteg embert....és ezek szaporodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!