Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett valaki teherbeesése...

Szedett valaki teherbeesése előtt Reduktilt?

Figyelt kérdés
Én 2X is le fogytam a reduktillal 1 hónap alatt 10 kilót.De vissza is jöttek.Babát szeretnénk,de már fél éve nem jön,és a feleslegem sem akar lemenni.Semmi féle módszerrel,csak a reduktillal.Tegnap megjött,olyan mérges lettem,h. bevettem egy szemet,de tudom,h. baba miatt nem lehet.Valaki szedett Reduktilt?És mennyi idő múlva esett teherbe?
2010. márc. 1. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én szedtem abban a hónapban, amikor terhes lettem, de csak a menstruáció alatt 5 napig, és utána héten volt peteérésem. Azt olvastam, hogy egy hét kell a kiürüléshez. Lement rólam 5 nap alatt 4 kiló, és végre terhes lettem. A baba azóta megszületett, és terveztem, hogy szoptatás végeztével újra szedem, de hallottam, hogy betiltották. Így biztos nem szedném be soha többet, pedig maradt egy fél levéllel.

Próbálj meg valami más diétát, tudom, hogy nehéz, én is csak ettől tudtam fogyni:-((

2010. márc. 1. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Hol lehet ilyet kapni?Engem érdekelne,annak ellenére,hogy betiltották vagy sem!De őrület,hogy rólam semmi sem megy le!Segítenétek?Lécci!Köszi

Kedves Kérdező!Bocsi,hogy nem a kérdésedre válazoltam,viszont sok sikert a babához!

2010. márc. 1. 11:33
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok,köszönöm a válaszokat.

Igen,a gyógyszert betiltották,de nekünk még van másfél dobozzal itthon.Kiírattunk 2 dobozzal januárban,szedtem 2 hétig,aztán egy betegség miatt abba kellett hagynom.(2 hét alatt fogytam 4 kilót)

Én azt olvastam róla,h. nehéz melette teherbe esni,ezért írtam ki a kérdést.

Igen jó gyógyszer kár h. betiltották,nekem nem voltak mellékhatások,és nem is vittem túlzásba a szedését.

Nem tudom,h. hol lehet feketén kapni,de nem is érdekel így a téma.

2010. márc. 1. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem a teherbeesést nem befolyásolja, látod, nekem még abban a hónapban sikerült, de nem érdemes kockáztatni. Viszont fogyni mindenképp érdemes, mert könnyebben összejön a baba, ha kevesebb a túlsúly!
2010. márc. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!