Szedett valaki teherbeesése előtt Reduktilt?
Én szedtem abban a hónapban, amikor terhes lettem, de csak a menstruáció alatt 5 napig, és utána héten volt peteérésem. Azt olvastam, hogy egy hét kell a kiürüléshez. Lement rólam 5 nap alatt 4 kiló, és végre terhes lettem. A baba azóta megszületett, és terveztem, hogy szoptatás végeztével újra szedem, de hallottam, hogy betiltották. Így biztos nem szedném be soha többet, pedig maradt egy fél levéllel.
Próbálj meg valami más diétát, tudom, hogy nehéz, én is csak ettől tudtam fogyni:-((
Hol lehet ilyet kapni?Engem érdekelne,annak ellenére,hogy betiltották vagy sem!De őrület,hogy rólam semmi sem megy le!Segítenétek?Lécci!Köszi
Kedves Kérdező!Bocsi,hogy nem a kérdésedre válazoltam,viszont sok sikert a babához!
Sziasztok,köszönöm a válaszokat.
Igen,a gyógyszert betiltották,de nekünk még van másfél dobozzal itthon.Kiírattunk 2 dobozzal januárban,szedtem 2 hétig,aztán egy betegség miatt abba kellett hagynom.(2 hét alatt fogytam 4 kilót)
Én azt olvastam róla,h. nehéz melette teherbe esni,ezért írtam ki a kérdést.
Igen jó gyógyszer kár h. betiltották,nekem nem voltak mellékhatások,és nem is vittem túlzásba a szedését.
Nem tudom,h. hol lehet feketén kapni,de nem is érdekel így a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!