Embriótranszfer után a 6. napon vagyok, normális dolog, hogy fáj egy kicsit az alhasam?
nekem volt két sikeretelen lombikom(és később kiderült, hogy felesleges is, mert 2007-ben és 2009-ben is lányom született, mind ketten spontán fogantak), az elsőnél semmit nem feküdtem, a másodiknál 2 hétig végig, egyik sem sikerült, pedig mind a kettőnél fájdogált a hasam. DE! Mindkét terhességem elejénél szintén görcsölgettem, sőt a másodiknál a 6. hétben méár barnáztam is,mégis mind a kettő lányom egészségesen időre született.
Szóval a görcsök utalhatnak beágyazódásra, de sajnos vetélésre is. Bízz a babádban, ha tudsz pihenj, szedd az utrogestant és ne türelmetlenkedj.
Sok sikert!
Szia!
Egyetértek az előttem szólóval.
Nekem az elsővel görcsölt,nem maradt meg :-(
A másodikkal és ,és most ott kukucskál a járókából a kislányom.
Most legjobban az új kutatások miatt félek,mert a lombikosoknál 90%-al nagyobb az esély a rosszindulatú áttétes emlődaganatra a sok hormon miatt.
Úgyhogy tuti félévente menni fogok emlőszűrésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!