Mitől lehet ez a hullámzó érzés a hasamban?
Az utolsó mensim febr. 9-én jött meg. Úgy számoltam, hogy a "tojésfehérjés" folyásnak 25. körül kellene, vagyis kellett volna jelentkeznie. Nem csak hogy folyás nem volt, de teljesen száraz vagyok. A köv. mensit márc. 10 körülre várom. Két napja nagyon furcsa érzés jelentkezik a hasamban. Érintésre, zuhanyzás közben, ha hajolok, emelek valamit és néha csak ülés közben is az alhasam felől megindul egy hullámzó érzés felfelé, majd megfeszül a hasam. Ez rövid ideig tart, majd elernyed, de nagyon sűrűn ismétlődik.
Párommal babát szeretnénk, de gonolom ez tünetnek nagyon korai lenne. Szerintetetk mitől lehet?
Szia,hát tuti nem babától,ahhoz még nagyon nagyon korai.A magzatmozgás okozta hullámzás,pillangószárny csapkodás első gyereknél a 16-20 hét körül érezhető először.
Amúgy meg ha meg is fogantál az a sejtcsomó még el sem jutott a méhedbe beágyazódásról még szó sincs.Beágyazódás majd a nemvárt mensi idejében fog megtörténni.
Akkor indul be a terhes hcg hormon termelődése is,úgyhogy bármi tüneted van,az nem terhességtől van,hiszen nincs hcg nincs ami tüneteket okozzon.
9+1 hetes kismami.
Köszi a választ! Szerintem is korai lenne ez ahhoz, hogy babára utaljon, de nagyon fura érzés...
Gratulálok :)
Én is már a mensi előtt jó egy héttel éreztem mindenfélét. Nálam volt egy olyasmi, mint nálad, mintha bugyogás érzés lett volna. DE NEM A BELEIMBEN!!! Hanem a méhem közepén énaponta többször...
Gyermeket vártam akkor és már a 12. dpo-n du a 25-ös teszt jó erős lett!!!
Mindenki azt mondta, hogy korábban volt ovum, nos biztosan nem volt!!!
Utólag olvasom vissza a régen kiírt kérdéseimet, és azért írok most, hátha valakinek még jól jöhet.
Mint kiderült, jó volt a sejtésem, babát vártam ekkor, márciusban már nem jött meg. A kislányom azóta már elmúlt fél éves :) Különben én sem magzatmozgásra gyanakodtam még ekkor (hiszen nagyon korai lett volna még), talán inkább beágyazódásra.
Utólag is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!