27. -én volt peteérésem, de a párommal 26. -án
szeretkeztünk. Lehet még baba?
Figyelt kérdés
A peteérésem az ciklus.hu szerint esett 27.-ére. Sokkal kevesebb az esélyem? Tudom,hogy ezt igazából nekem is tudnom kellene, de soha nemtudtam megállapítani,hogy mikor van pém. 27.-én a párom dolgozott este, így nem sikerült a baba akciónk, viszont 26.-án igen. Aznap nem mentem ki wc-re, csak reggel. meg sem moccantam, zsepit raktam oda és csak reggel folyt ki belőlem, amikor lementem. Ez jelenthet valamit? Fél éve próbálkozunk, de eddig nem sikerült, mivel 4 havonta jött meg. Most volt február 13.-án hogy megjött,kaptam gyógyszert, remélhetőleg beállítja, de még ez sem biztos... :(
2010. febr. 28. 22:50
1/5 anonim válasza:
Szia ne aggódj, a spermák odabent több napig éldegélnek. Ne stresszelj, mert az sokat ront a sikerességen! Szurkolok! .)
2010. febr. 28. 22:52
2/5 anonim válasza:
Akár 4-5 napig is életképesek lehetnek a psermák,így az esély elég nagy.A ciklus.hu nem mindig mutat jó eredményt,az csak egy számítógépes program és logikán alapszik,félidőt mutatja.A szervezeted nem gép és itt a logika nem is működik.Lehet,hogy 26-án volt peteérésed,ez úgyis utólag fog leginkább kiderülni.Hőmérsékletedet is szoktad mérni? PCO-s vagy? Ne add fel,ha kapásból nem jön össze,a fél év még nem olyan hosszú idő,van okotok bőven a bizakodásra!!!
2010. febr. 28. 22:59
3/5 anonim válasza:
*sperma
2010. febr. 28. 23:00
4/5 A kérdező kommentje:
Nem PCOS vagyok, hanem valami hormonom magas és azért nem jött meg, de orvosoljuk a problémát az orvossal. Ezzel újat írtatok,hogy a spermák tööbb napig elélnek. Akkor aznap este lemehettem volna wc-re. A hőmet nem mérem, mert azt mindig 1 időpontban kell igaz? Soha nem kelek ugyanakkor. Van hogy 7kor, van hogy 11kor... Nem muszály felkelnem, mert itthon dolgozom, ezért ellustulok és egyidőben nem jönne össze a mérés :(
De most rendeltem ovu tesztet.
2010. febr. 28. 23:04
5/5 anonim válasza:
Az ovu teszt jó,de az ovulációs mikroszkópot annyiszor használod,amennyiszer akarod,azt nem kell kidobni,jobban megéri az árát.Csak egy tanács. :)
A hő mérése valóban jó,ha azonos időpontokban történik,de arra is figyelj,ha felkelsz mielött bármit is csinálnál akkor kezd el megmérni,akkor kapsz jó adatot,mert bármilyen fizikai tevékenység pl. fogmosás,reggeli készítés kiválthatja,hogy magasabb lesz a hőd.Az ellustulást megértem,engem hétvégén nem lehet kirobbantani az ágyból. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!