Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem fog megvaltozni a teszt?

Nem fog megvaltozni a teszt?

Figyelt kérdés

Holnap utanra nem varom. Ma teszteltem delutan 25os erzekenyseguvel de negativ. A holnapi is olyan lesz ??

Tudom h kell varni mig meg jon vagy sem.

2015. jún. 16. 15:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, tudom, hogy izgatott vagy,

de azért ilyen hülye kérdést feltenni, hogy "a holnapi is olyan lesz?", nyilván erre senki nem tudja a választ,

pláne, ha tudod, hogy még korai is...

2015. jún. 16. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
#1- nel a pont.
2015. jún. 16. 16:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Meg nem is kesik! Delutan csinaltad! 25os erzekenyseguvel! Ha varnal par napot talan h kessen is, esetleg reggeli elso pisibol csinalnad es vehetsz pl10es tesztet is. Talan okosabb volna, de meg ez se tudnank MI biztosra h terhes vagy-e vagy sem. Es remelem ezt nem kell megmagyaraznom h miert.
2015. jún. 16. 16:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a bunko valaszokat!!!!
2015. jún. 16. 16:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kérdésre mit vársz? Vagy igen,vagy nem.És szerintem nem voltak bunkók a vállaszolók.
2015. jún. 16. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Komolyan toroltetted a valaszokat? Nevetseges vagy. Pedig ugyan olyan szinten valaszoltak neked amennyire hulye kerdest tettel fel.
2015. jún. 16. 17:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhes vagy, akkor fog változni, mert pozitív lesz, de ha nem vagy terhes, akkor nem fog változni.

Ha terhes is vagy, akkor még annyira korai szakaszában vagy a terhességnek, hogy annyira kevés a HCG szervezetedben, hogy nem mindegy, hogy milyen érzékenységű tesztet használsz és az sem, hogy azt milyen vizeletből végzed.

Nem hiába mondják, hogy akkor érdemes tesztelni, ha már késik a vérzésed és akkor is reggeli, vagy legalábbis koncentrált vizeletből (tehát ha hosszú időn át előtte nem voltál pisilni).

2015. jún. 16. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Tesztelni akkor kell, ha kimarad, késik! Neked kb. szombaton.
2015. jún. 16. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel idejekorán teszteltél, ezért érdemes lenne megvárni, hogy megjön-e, vagy elmarad a menzeszed. Tudom, hogy sokan írtak már itt is olyat, hogy menzi előtt x nappal már pozitívat teszteltek, de én kivétel vagyok. Nekem egy napos késéssel lett csak halvány pozitív. Szóval, várd ki, ha nehéz is, hogy mi lesz és ha késik, esélyes még a pozitív teszt is.
2015. jún. 16. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Jah és 10-essel tesztelj, ne 25-össel!
2015. jún. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!