En nem varom szerdara! Rajtam kivul ki nem varja jovo hetre? Mikor teszteltek? :-D
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 21:46
51/60 A kérdező kommentje:
Lanyok ujj fejlemeny!patikaban voltam ma megveni a szokasos havi vitaminokat es nem hagyott nyugodni csak vettem egy walwntin erzekeny tesztet haza jotem megcsinaltam es negariv lett fere is raktam elkenodve. Mire ujra raneztem mar kivan szaradca es pozitiv!!!!! :-D
Szerintetek?????
2015. jún. 19. 12:14
54/60 anonim válasza:
Kerdezo kerlek a kepet kukd mar el nekem email-re. Ne a linket. hi.mb.8588@gmail.com
A masik ha szurke a csik akkor az a szaradasi csik az negativ. Ha 5 percen BELUL NEM JELENIK akkor negativ. Persze nm azt jelenti h nm akarom h babas legy csak jobb felkeszulni az ilyenre.
Nekem se jott meg a menszi.
M
55/60 A kérdező kommentje:
Probaltam attkuldeni de jana vmiert nem megy ?!! Nem szurke a szine rozsaszin pozitiv.igaz nem 5percben jott ki .akarhanyszor csinaltam walentin tesztet sosem lett pozi ido utan!
2015. jún. 19. 14:08
56/60 anonim válasza:
Hat ha nm 5percen belul jott azt mondjak nem mervado
De hatha most tevednek :D
M
58/60 A kérdező kommentje:
mara mar bordo menstruaciom van nem sok ahogy szokott de van hat nem ertem akor tegnap miert lett pozitiv a teszt?
2015. jún. 20. 09:36
59/60 anonim válasza:
Sztem lehet még baba ha jo erősen beágyazódött. Olvastam valami ilyesmit hogy a többi fal attol elkezdhet leválni
60/60 anonim válasza:
Második vagyok, rászántam magam egy tesztre megint. Vettem egy predictort, abbol is az érzékenyebbiket és megcsináltam nem rég, van rajta valami de lehet csak haluhok... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!