A menzeszem késett - a harmadik nap reggel halvány pozítiv teszt -, a negyedik nap reggel vérzés. Lehetek terhes, vagy elment a baba. Csináljal új tesztet? Ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
2015. jún. 14. 07:51
12/18 A kérdező kommentje:
Mutatnám - de kidobtam..:( A teszt halvány volt, de minden szögből és forgatás nélkül is jól látható rózsaszín csíkkal.
2015. jún. 14. 11:10
13/18 anonim válasza:
A tünetekre nem alapozz.Azok addig nem múlnak el,míg a hcg ki nem ürül a szervezetből.Az meg 2 hét.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Teszteltem egyet ma reggel is - egy halvány áryalatnyival erősebb -, de még mindig halvány pozitiv lett az eredmény. A vérzés még megvan, de se tegnap, se ma nem volt olyan intenziv, mint szokott. Nincsenek benne a szokásos darabkák és kicsit olyan mintha "vizes" lenne.
2015. jún. 15. 20:04
15/18 anonim válasza:
Tesztelj két nap múlva is, és mivel vérzel azért érdemes lenne mihamarabb orvoshoz menni! Ahogy leírtad a vérzésed akár nagy valószínűséggel baba is lehet.
Vigyázz magatokra és drukkolok, hogy ha baba van akkor minden rendben legyen :)
16/18 anonim válasza:
Kint nem tudtál volna dokihoz menni??? Szorítok én is! majd írj, hogy mi van Veletek!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat. Holnap reggel indulunk haza...
A ma reggeli tesztem totál negatív lett - így ha volt is manó, már biztosan nincs..:(
2015. jún. 16. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!