Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Otthoni inszemináció fecskendő...

Otthoni inszemináció fecskendővel?

Figyelt kérdés
Több hónapja próbálkozunk babával de nem akar össze jönni. Vettem Gabriell ovulációs tesztet ami pozitív lett ,mielőtt megvettem előtte is szeretkeztünk a vőlegényemmel,viszont a pozitív teszt után megpróbáltuk azt hogy egy injekciós fecskendőbe élvezett amit közvetlen a méhszájamba fecskendezett fel teljesen sterilen csináltunk mindent. A kérdésem az lenne hogy így teherbe eshetek-e? Valamint árthatok vele ha ezt többször is megcsináljuk de teljesen sterilen? 25 naposak a menstruációs ciklusaim. Valamint az baj ha pici a méhem?

2015. jún. 13. 19:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Nagy az Isten állatkertje...
2015. jún. 13. 19:16
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
Most jött el, hogy leírjam, sok helyre nem véletlenül nem ad az ég gyereket...
2015. jún. 13. 19:20
 3/28 A kérdező kommentje:
Ha lehet csak normális válaszokat kérek,kritikát nem,köszönöm
2015. jún. 13. 19:21
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Hülye kérdésre hülye válasz jár.
2015. jún. 13. 19:22
 5/28 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász szerint ha teljesen sterilen és óvatosan csináljuk nem lehet baj
2015. jún. 13. 19:24
 6/28 anonim ***** válasza:
98%

Baj nem hiszem, hogy lehet, de nem is vagy ezzel előrébb, mintha természetes úton csinálnátok. Nekem volt inszeminációm és az nem egészen így történik. A spermát előkezelik, így koncentráltabb lesz és közvetlenül a méhbe juttatják be. Ti a fecskendővel a spermát csak bejuttatjátok a hüvely felső részére. Ez ugyanaz, mintha szeretkeznétek. Arról nem is beszélve, hogy az inszemináció előtt és után általában hormonkezelést és tüszőrepesztőt is kap a nő, illetve ultrahanggal meghatározzák a legalkalmasabb időpontot.

Ha nem esel teherbe több, mint egy éve, forduljatok orvoshoz.

2015. jún. 13. 19:29
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

Amikor ő elélvez, sokkal nagyon lendülettel spricceli fel a spermát, mint amit egy fecskendővel valaha is elérhettek otthon. Ennek így semmi értelme nincs. A kérdésednek úgy van értelme, hogy a szerencsétlen faszi semmiről sem tud, és te igazából arra vagy kíváncsi, hogy a háta mögött sikerülhet-e így. De persze ezt így őszintén leírni elég szánalmas, hát kreáltál hozzá egy gyenge keretsztorit.

A méhe mindenkinek kicsi, akkor nő meg, amikor a baba benne van.

2015. jún. 13. 19:31
 8/28 A kérdező kommentje:
A párom teljes mértékben tud a dologról mivel ő csinálta de már kértem időpontot meddőségi klinikára.
2015. jún. 13. 19:38
 9/28 anonim ***** válasza:
97%

"A nőgyógyász szerint..." - Ti ezt elmondtátok a nőgyógyásznak?? :D Kibírta röhögés nélkül? És nem mondta, hogy az inszemináció nem ennyi? (Akkor akárki megcsinálhatná otthon), nem a sterilitás a lényeg, ha a pároddal vagy együtt az ő pénisze sem steril...

Amúgy igen, teherbe eshetsz így, de ugyanúgy akkor is ha csak simán szeretkeztek.

Amúgy ha a nőgyógyásznak elmondtátok, és az van szerinte amit írtál, akkor mit érdekel egy csomó idegen véleménye? Ő a szakember... nem?

2015. jún. 13. 19:44
 10/28 A kérdező kommentje:
Kaptam beutalót meddőségi klinikára majd ott kiderül mi a baj... próbáltam keresgélni neten nincs-e valami gyógyszer vagy valami praktika de semmi :(
2015. jún. 13. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!