Akinek a menstruáció előtt nem szokott hasszurka és "mindjárt megjön" érzése lenni?
Figyelt kérdés
Amikor közeledett a nemvárt nap az az babások lettetek akkor sem éreztetek semmit? Nekem csak peteéréskor fáj a hasam de máskor nem. A menstruáció előtt 1-2 nappal duplájára nő a mellem de az sem szokott fájni.2015. jún. 12. 10:51
11/15 anonim válasza:
Ez a kérdés arra jó kb., hogy még több tünetet képzelj be magadnak.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem, ez pont arra jó hogy ne keresgéljem magamon :)
2015. jún. 12. 12:22
13/15 anonim válasza:
nekem semmilyen "tünetem" nem volt
sőt még "mensim" is volt 1-2 alkalommal utána még
14/15 anonim válasza:
Utólag azonosítottam egyetlen tünetet: az évekig teljesen jól viselkedő napallergiám brutál erősen kijött (augusztus volt, nyaraltunk). Másfél hét múlva nem jött meg, rá néhány napra pozitívat teszteltem.
A hormonhatás nálam ennyiben jelentkezett, hogy felerősítette a bőröm fényérzékenységét. De hasamban, bárhol máshol nem éreztem semmit, egyszerűen csak kimaradt a menstruációm.
15/15 anonim válasza:
Ma teszteltem ertekelhetö pozitivat (ma, vagy holnap van a nemvart), nekem a szokasos mensiszerü tüneteim vannak, mellbimboerzekenyseg tegnap ota, pici emelyges, de nem konstans, mensiszerü görcsölgetes, de nem allandoan, hanem csak mondjuk fel pedig, es 1-2 orankent 1-2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!