Ezen méretek alapján szerintetek hány nap múlva érnek meg? Ez így esélyes lehet?
Inszeminációra készülünk. Ciklus 9.-ik napján vagyok, az uh alapján 3 domináns tüsző fejlődik.
Jobb oldalon 11 x 10 mm és 10 x 9 mm
Bal oldalon 12 x 14 mm
Szombaton megyek leközelebb uh-ra, de jó lenne nagyjából tudni melyik napokra legyünk szabadok.
Kinek mit láttak időközben az uh-n, illetve sikeres volt-e? Örülnék ha hallanék történeteket ezzel kapcsolatosan, de persze olyan is érdekel ahol nem volt inszemináció csak ciklus követés miatt tudja az eredményeit.
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Én április 05-én menstruáltam utoljára, majd április 13-án voltam uh-n, (Kaáli Intézet) mondta a doki másnap este adjam be a tüszőrepesztő szurit és 15-én reggel inszemináció. Méreteket nem mondott. És elsőre sikerült az inszeminációnk. :) 15 dpo-n kellett először tesztelni. Kezdetektől duphastont szedek. szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!