Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 hetes terhességet biztosan...

10 hetes terhességet biztosan kimutat a teszt?

Figyelt kérdés

Az eset óta már kétszet megjött,bár az első sokkal kevesebb volt (de élénkpiros),a második már szokásosnak mondható.

Még szűz vagyok,2 hónapja csak petting történt,maximum egy kevés előváladék lehetett az ujján,de nem ment el. Rajta és rajtam is nadrág volt,az ujjal történő "behatolás" így nem volt mély,maximum 2-3 centi.

Tudom,hogy túlreagálom,de nagyom félek.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 11. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 11. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
10 hetes terhességet mindenképp kimutat már. Már a nemvárt mensi napján is halványan kimutatja. Ha semmi tüneted nincs, meg is jött, ne aggódj. Vagy tesztelj, ha attól megnyugszol.
2015. jún. 11. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Szüzen teherbe esni elég valószínűtlen angyalom! Ráadásul 2x megjött. Nem kicsit tulreagalod. Ne haragudj hogy megkerdeztem, de hány éves vagy és az édesanyád vagy a Google miért nem vilagositott fel a szexualitasrol? Nekem még 14 éves koromban sem jutott volna az eszembe, hogy a gyereknemzest befolyásolja e, hogy nadrág volt e rajtam vagy kiskosztüm. A behatolás mélysége tökmindegy!
2015. jún. 11. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Középiskolai osztályfőnököm barátnője anno szűzen, behatolás nélkül esett teherbe. Nem részletezném, de ennyi a lényeg úgyhogy létezik ilyen. De ha már 2× megjött szerintem fölöslegesen aggódsz.

Második voltam.

2015. jún. 11. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó: azért gondolom nem nadrágon keresztül :D

nyilván, ha ondós az ujja a srácnak és úgy ujjaz meg (igazából, nem nadrágon keresztül), akkor van minimális esély.

Kérdezőnek: szerintem kicsit olvasgatnod kellene a témában és elmenni egy pszichológushoz, ha ennyire aggódós vagy, így csak a saját életedet keseríted meg, mi lesz, ha majd tényleg szexelni fogsz, akkor hogy fogsz aggódni?

2015. jún. 11. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, a felett elsiklottam, hogy nadrág is volt :) akkor már tényleg a lehetetlen felé húz a dolog.

Kérdező tényleg ne aggódj mert nincs miért.

2015. jún. 11. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!