Gratulálok szép pozi!!
(Komolyan első válaszoló miért kell másolat feleslegesen ijesztegetni?!Azért mert napokkal elotte pozi lesz egy teszt nem jelent semmi rosszat)
#1 nem riogat, nem azt irta, hogy tuti kemiai. Csak annyit irt, hogy 'hatha'.
Es igaza van. Azert nem ajanlott a nemvart elott tesztelni, mert egy nemvart elotti pozitiv teszt meg csak 'reszeredmeny'. Azt jelzi, hogy elkezdodott a HCG termelodese. De ha nem sikerul az osztodas vagy a beagyazodas, akkor szepen megjon a menses es annyi.
Ha utana nezel a statisztikanak, bizony a korai terhessegek mintegy fele veget is er a nemvart napjan, vagy par nappal kesobb.
Naponta vannak itt olyan kerdesek, hogy miert nem erosodik a csik, miert halvanyul, miert lett negativ. Ok mind a nemvart elott teszteltek.
Lehet lepontozni a tenyekert...
A gondok nem attól lesznek,hogy az ember idő előtt tesztel.Van aki kivárja,aztán elmegy orvoshoz,és kiderül a baj.Nekem is 5nappal elotte lett pozitiv,azota mar 2éves a kisfiam.Épp eléggé izgultam a boldogság mellett,mikor megláttam a 2.csíkot,nem kell szerintem senkinek sem mondani vagy írni,hogy ne éld bele magadat...
Erre vonatkozott az én észrevételem!
Nagyon drukkolok,hogy kedves kérdező minden rendben legyen!
Akkor maskepp fogalmazok:
Valaki tesztelhet a nemvart elott 4 nappal pozitivat ugy, hogy megmarad a terhesseg.
Valaki a nemvart utan egy hettel tesztel, es megis elvetel.
Ez igaz.
Csak nem ugyanakkora a kettore az esely. Az elsore mintegy 50%, az utobbira pedig lenyegesebben kevesebb.
Az #1 kommentelo nem azt irta, hogy el fog vetelni, hanem csak felhivta a figyelmet, hogy ovatosan oruljon.
Szerintem a koran tesztelok eseteben humanusabb ovatos oromre inteni, majd egyutt orulni veluk, mint forditva: adni alajuk a lovat, majd sajnalkozni.
Nyilvan #1 is, es en is a legjobbakat kivanjuk es drukkolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!