Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek beágyazódás környékén...

Akinek beágyazódás környékén volt megjön érzése, az ugyanolyan erős volt mint mielőtt megjön, vagy tompább, nem annyira intenzív, esetleg szúrás szerű? Leírnátok milyen volt, akinél előfordult?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi különbség nem volt, ugyan olyan volt a megjönérzés, és szurkálás akkor is mikor teherbe estem, mint mikor menzi előtt fájt, szurkált a hasam.
2010. febr. 28. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan, mint amikor megjön, plusz néha belehasít olyan szúrásszerűen, oldalt.
2010. febr. 28. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt nem szurkált, csak tompán fájt mindig, a beágyazódáskor alkalomadtán, nem folyamatosan szurkáló érzésem volt.
2010. márc. 1. 20:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem egy hete úgy fáj, mint mielőtt megjön. Márc. 6 körül kellene megjönnie... már a medencecsontom is fáj, meg a derekam, mint mikor megvan. Csak azért tettem fel a kérdést, mert a múlt hónapban is így jártam (ahogy előtte még sosem) és valószínűleg sikerült jókor együtt lennünk, csak nem tapadt meg, mert darabkás vér jött mensikor, nem volt túl hosszú, 3 nap, de így volt.:(
2010. márc. 1. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Azzal nyugtatom magam, hogy valaki azt mondta, hogy ha már valakivel előfordult ilyen, az megnyugodhat, mert legalább biztosra tudhatja, hogy spontán teherbe eshet.

Ez még csak a 2. hónap, hogy próbálkozunk, olyan érzésem van mint az előző hónapban.

Szerintetek az előző hónapban tényleg történhetett valami, csak nem tapadt meg?

2010. márc. 1. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!nyugi lehet,h most sikerül de ha mégsem akkor sem keseredj el a 2 hónapban még ez nem kóros,h nem jön össze.Sokminden kell a fogantatáshoz.Én is igy vagyok most csak mi 2 éve próbálkozunk és ugy néz ki mult hónapban sikerült vmi.Ugyan megjött Nekem de nem rendesen aztán az orvos 8mm petezsákot látott de rá pár napra ugyanúgy megjött:( Mult héten megint voltam Nála most 21x45mm foly.tart.képlet látható béta hcg vérvételre küldött holott azt mondta nem lát most terhességet holnap megyek megint uh-ra de mostmár kifaggatom rendesen mert eddig semmit nem mondott csak azt h ha rosszul lennék vagy nagyon fáj a hasam akkor menjünk be a kórházba:(Hát megijedtem de meglátjuk mi lesz holnap.Szóval Én is igy vagyok most azzal vigasztalom magam,h legalább sikerült a megtermékenyités és talán megúszom az átjárhatóságit.Sok sikert Nektek és nem feladni:)
2010. márc. 2. 09:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pont olyan volt az érzés, mint rendes menszeszkor. Viszont miután teherbe estem, még volt egy kis menszesz. Pedig a párom azonnal megmondta, hogy NA MOST sikerült. :)))
2010. márc. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!