Ezeket vehetem vegre pozitivnak? 1 percen beluli eredmeny!
2015. jún. 7. 06:43
1/10 anonim válasza:
Igen.Pozitiv!boldog baba varast:-D
Kesik mar vagy menses elott vagy?
2/10 anonim válasza:
Szerintem igen😊
Hanyadik dpon vagy?
3/10 anonim válasza:
Hát mintha lenne ott valami..., drukk h erősödjön!
4/10 A kérdező kommentje:
Hat ez osszetett dolog ! Kesett a menzeszem elkezdtem erosen verezni es voltam dokinal. Azt mondta terhesseg de valami szovet darab volt a mehemben ami a verzessel kitisztult. Mondta hogy csinaljak a verzes utan kb 4 nappal tesztet mert lehet h megmaradt a baba mert a viszgalatok alapjan mikor kontrollra mentem erezte h nincs meg vege a terhessegnek.de a tesztjeim akkor negativok voltak meg. Fura erzes van a hasamban meg hanyinger stb. Es mara mar vonalkaim lettek ! Remelem.akkor par nap mulva erosebb lesz :) de boldog lennek !!!!
2015. jún. 7. 07:09
5/10 A kérdező kommentje:
Valoszinusitem hogy hematomam volt mint annak idejen a noveremnek
2015. jún. 7. 07:11
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt hematomam es nem lett baja a picinek! Drukkolok neked, hogy erosodjon! Mikor tesztelsz megint?
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom ! Haat nem tudom .mikor erdemes ..holnap vagy ket nap mulva? Amugy nagyon gyorsan kijottek a vonalak :) 1 percnlen belul
2015. jún. 7. 08:06
8/10 anonim válasza:
Elég halvány, de ott van :) Ha türelmetlen vagy nyugodtan tesztelj egyet holnap is :) Drukkolok :)
9/10 A kérdező kommentje:
:) koszonom
2015. jún. 7. 09:54
10/10 A kérdező kommentje:
Ma is lett 5 pozi tesztem..agonnali vonalak. De a mehemben egyik reszen 13x20 mm vaskos nykh van. Majd egy 2 het mulva kell mennem ismet
2015. jún. 8. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!