Szerintetek ez a teszt pozitív vagy negatív?
Akárkinek mutattam, mindenki mást mond....szerintetek???
Ja és május 6-án voltunk együtt utoljára, szóval pont ma egy hónapja, a tesztet ma reggel csináltam.
Ahogy előttem is írták már,várj 2-3 napot és tesztelj újra!
Nincs kizárva hogy baba,nekem a második gyerkőcnél volt így meg a mensim!
Sziasztok! Én szombat reggel teszteltem és 5 perc után negatív volt, majd másnap reggel mikor kiakartam dobni, ránéztem és ott volt a második csík. Én is görcsölgetek, sőt 2 hete alhasi szurkálást érzek és a mellbimbóim elég érzékenyek, a dokim szerint meg kell ismételnem pár nap múlva a tesztet és majd kiderül. Amúgy holnapra (06.10.) nem várom! :)
Szerintem kedves kérdező, várj pár napot és ahogy előttem is írták, csinálj te is egy újat! Szurkolok!! :)
[link] 602501159_679398530_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Utolsó, nem jó a link.
Kérdező, mi a helyzet?
Bocs, hogy késtem a válasszal, de leírnám a fejleményeket, annak akit érdekel:
Múlt pénteken megcsináltam egy újabb tesztet, ez már egyértelműen negatív lett. Szerintem az előzőnél az lehetett a baj, hogy kora reggel félkómában csináltam, és nem olvastam el rendesen a papírt, hogy csak 10 másodpercig kell belemártani, hát én tuti fél percre beleraktam, átázott, ez lehetett a baj. A másodiknál már erre odafigyeltem.
Plusz a hétvégén megjött a menzeszem is, szóval most már biztos, hogy nem lesz baba.
Vegyes érzéseim vannak. Egyrészt örültünk volna, hogy összejön, másrészt talán nem véletlen, hogy így alakult, ugyanis ma kapott a férjem egy jó állásajánlatot, ha elfogadja, hamarosan külföldre költözünk :) Amint berendezkedtünk ott, újra megpróbálkozunk a babával.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!