Barátommal szeretkeztünk, első alkalom volt, terhes lehetek?
Ugye nem élvezett el benned?:O Bár az előváladéktól is simán terhes lehetsz sajna (vagy szerencsére)és arra akár 2-3 "huzogatás" is elég. Meg persze az is fontos,hogy mikor történt a dolog.A ciklus közepén, peteéréskor nagyobb az esély a teherbeesésre.Egyébként szerintem nem túl valószínű,hogy terhes lennél,bár ha mensid is késik (késik?)és hányingered is van ,az rossz jel :S
Máskor ne hagyd neki, hogy "csak úgy " belédrakja,használjatok óvszert vagy szedj fogamzásgátlót.
Az elsőnél egyébként mi is a megszakításos módszerrel védekeztünk, de szerencsére én még 3 napon belül észbe kaptam és bevettem a 72 órás tabit. Aztán addig idegeskedtem amíg meg nem jött.Úgyhogy én így soha többet nem csinálom !És nektek sem javaslom,nem biztonságos.
Előző váalszoló vagyok!
Akkor nyugiiii! Pár napja még én is ezen idegeskedtem és egyszer háyningerem is volt,hát képzelheted hogy éreztem magam , már láttam magam előtt a jelenetet,amint az orvos közli,h terhes vagyok :) Aztán megjött ...
Biztos csak az idegeskedéstől van hányingered. Majd scak akkor izgulj,ha már késik is.
Mindenesetre nem árt,ha csinálsz egy tesztet,a biztonság kedvéért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!