Jónás naptár? Hisz valaki benne? Lehet hogy tényleg volt akkor ovum?
Figyelt kérdés
Azt előre mondom, hogy egyáltalán nem értek hozzá, sosem fogalalkoztam vele, csak ma valahol ráakadtam erre a kalkulátorra [link] , és csak úgy kiváncsiságból kitöltöttem, erre kiadta nekem Május 22-ét.
Itt a görbém, amin látszik, hogy pont aznal volt egy kis leesés, nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget, mert csak 7. cn volt. De most, hogy ennyire egybeesett elkezdett érdekelni a dolog, hogy mi van ha tényleg.
Szerintetek lehetséges, hogy tényleg volt akkor egy extra ovum?
2015. jún. 2. 14:21
1/5 anonim válasza:
Én májusban próbáltam ki először. Kíváncsi voltam beválik-e. Igaz, még csak 4 hónapja próbálkoztunk. Én találtam egy netes honlapot, és ott kértem e-mailben hogy csinálják meg. Másnap küldték is. És hát nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de van már 4 pozi tesztem :) Én úgy számoltam magamnak, hogy vagy 05.11 vagy 05.14 lesz pé-m. Erre azt küldték, hogy pé 14-én lesz és 11-én kell együtt lenni. :)
2/5 anonim válasza:
Elképzelhetőnek tartom, hogy legyen extra peteérés, ez a szakirodalom szerint is lehetséges. Én is éreztem méhpempős hónapban 2 peteérést. Nem szoktam össze téveszteni. Nekem is ugyan így mutatta a hőm! Azt, hogy ennek mennyire lehet köze a Jónás módszerhez.... nem tudom.
3/5 anonim válasza:
Na erre en is kivancsi vagyok :-D
En eletemben eloszor hasznaltam a jonas naptart es kidobta a 05.26-at.de nekem 23-an volt peteeresi nyakom?!
4/5 anonim válasza:
Így utólag csináltam meg a kalkulációt, akár működhet is, de nálam az normál ovu volt, nem extra.
5/5 anonim válasza:
Első hónap, hogy akciózni kezdtünk, a ciklusom 4. napjára tette az extra ovut, vagyis a Jónás-napot, a 3.-on akcióztunk, de a "15.dpo-n" még negatív volt a teszt, gyorsan bepróbáltuk még a ciklus szerintit, ami néha később szokott lenni. Az, hogy lekéstük-e, vagy sem, majd csak 10.e körül derül ki:) Szerintem vesztenivalója nincs az embernek a kipróbálásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!