Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jónás naptár? Hisz valaki...

Jónás naptár? Hisz valaki benne? Lehet hogy tényleg volt akkor ovum?

Figyelt kérdés

Azt előre mondom, hogy egyáltalán nem értek hozzá, sosem fogalalkoztam vele, csak ma valahol ráakadtam erre a kalkulátorra [link] , és csak úgy kiváncsiságból kitöltöttem, erre kiadta nekem Május 22-ét.

[link]

Itt a görbém, amin látszik, hogy pont aznal volt egy kis leesés, nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget, mert csak 7. cn volt. De most, hogy ennyire egybeesett elkezdett érdekelni a dolog, hogy mi van ha tényleg.

Szerintetek lehetséges, hogy tényleg volt akkor egy extra ovum?

2015. jún. 2. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én májusban próbáltam ki először. Kíváncsi voltam beválik-e. Igaz, még csak 4 hónapja próbálkoztunk. Én találtam egy netes honlapot, és ott kértem e-mailben hogy csinálják meg. Másnap küldték is. És hát nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de van már 4 pozi tesztem :) Én úgy számoltam magamnak, hogy vagy 05.11 vagy 05.14 lesz pé-m. Erre azt küldték, hogy pé 14-én lesz és 11-én kell együtt lenni. :)
2015. jún. 2. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhetőnek tartom, hogy legyen extra peteérés, ez a szakirodalom szerint is lehetséges. Én is éreztem méhpempős hónapban 2 peteérést. Nem szoktam össze téveszteni. Nekem is ugyan így mutatta a hőm! Azt, hogy ennek mennyire lehet köze a Jónás módszerhez.... nem tudom.
2015. jún. 2. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Na erre en is kivancsi vagyok :-D

En eletemben eloszor hasznaltam a jonas naptart es kidobta a 05.26-at.de nekem 23-an volt peteeresi nyakom?!

2015. jún. 2. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Így utólag csináltam meg a kalkulációt, akár működhet is, de nálam az normál ovu volt, nem extra.
2015. jún. 2. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Első hónap, hogy akciózni kezdtünk, a ciklusom 4. napjára tette az extra ovut, vagyis a Jónás-napot, a 3.-on akcióztunk, de a "15.dpo-n" még negatív volt a teszt, gyorsan bepróbáltuk még a ciklus szerintit, ami néha később szokott lenni. Az, hogy lekéstük-e, vagy sem, majd csak 10.e körül derül ki:) Szerintem vesztenivalója nincs az embernek a kipróbálásával.
2015. jún. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!