Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma van a házassági évfordulónk...

Ma van a házassági évfordulónk. Szerintetek egy csík vagy kettő? Megkapjuk végre a legnagyobb ajándékot?

Figyelt kérdés

[link]

Holnapra nem várom, de gondoltam, reggel csinálok egy tesztet, hátha még nagyobb indok lesz este az ünneplésre :)

2015. jún. 2. 09:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Érdekesen néz ki ez a teszt. És a 2.csíknak sem olyan távol kell lennie, mint ahová te bejelölted. Javaslom vegyél egy kazettás tesztet, és ne szedd szét. Ha pozitív a teszt, akkor azt nem kell szétszedni darabjaira. Nekem nem várt előtt 6 nappal már látható volt egy halvány 2.csík és nem kellett szétszedni.Ráadásul délután csináltam. Szerintem megpróbálhatod te is még ma, csak ne szedegesd szét.
2015. jún. 2. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Negatív.
2015. jún. 2. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát, ne ünneplejetek nagyon, ez negatív. A házassági évfordulóhoz persze gratulálok. Tesztelni hülyeség volt, most biztos szarul érzed magad, frankó lehet így ünnepleni.

(Aki kérdezte: azért vágja szét a tesztet hosszában, h spóroljon. Igen, a 200 ft-os X-epil teszten.)

2015. jún. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!