Ma van a házassági évfordulónk. Szerintetek egy csík vagy kettő? Megkapjuk végre a legnagyobb ajándékot?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, de gondoltam, reggel csinálok egy tesztet, hátha még nagyobb indok lesz este az ünneplésre :)
2015. jún. 2. 09:07
11/13 anonim válasza:
Érdekesen néz ki ez a teszt. És a 2.csíknak sem olyan távol kell lennie, mint ahová te bejelölted. Javaslom vegyél egy kazettás tesztet, és ne szedd szét. Ha pozitív a teszt, akkor azt nem kell szétszedni darabjaira. Nekem nem várt előtt 6 nappal már látható volt egy halvány 2.csík és nem kellett szétszedni.Ráadásul délután csináltam. Szerintem megpróbálhatod te is még ma, csak ne szedegesd szét.
13/13 anonim válasza:
Hát, ne ünneplejetek nagyon, ez negatív. A házassági évfordulóhoz persze gratulálok. Tesztelni hülyeség volt, most biztos szarul érzed magad, frankó lehet így ünnepleni.
(Aki kérdezte: azért vágja szét a tesztet hosszában, h spóroljon. Igen, a 200 ft-os X-epil teszten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!