Mit gondoltok ez elítélendő vagy ideális?
Én is 20 évesen szültem az elsőt, emiatt ítélkezni???
Egyébként neked ehhez mi közöd is van tulajdonképp?
Barátnőm nagymamája azt mesélte, hogy a legjobb dolog volt egyetem mellett vállalni barátnőm apukáját, így a sulit is tudta csinálni, és babázni is tudott. Mire a gyerek oviba ment, neki megett a papírja, és mehetett is dolgozni.
Kérdező, 20 évesen ilyen körülmények között márcsak azért sem korai a babavállalás, mert mi van, ha 2-3, vagy több gyereket akarnak? Sokan vannak, akik 30-ig szeretnék, ha az összes meglenne. Aki korábban vállal, az korábban esik ki valamennyit a munkaerő-piacról, aki később, az meg később. A korábbiaknál hátrány, hogy valószínűleg nem kap tgyást, gyedet, a későbbieknél meg, ha megszűnik az előző munkahely, idősebben lehet, hogy nehezebben fog újra munkát találni.
Az meg, hogy házasok-e, vagy sem, az ő dolguk (ahogy a gyerekvállalás kérdése is), nem mindenki akar ma már házasodni, és bár én házas vagyok, szerintem nem ezen múlik a boldog, hosszantartó kapcsolat.
Én 20 évesen még egyetemre jártam, már ismertem ugyan a férjemet, de a gyerekvállalás eszembe sem jutott egészen 26 éves koromig, korábban pedig 30 fölé terveztem az elsőt. Most már látom az előnyeit és a hátrányait is mindkét életkornak, és azt mondanám, hogy akiben megjelenik a vágy a gyerekre, és megteheti, az vállaljon előbb, ha mindketten akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!