Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet sikeres teherbeesés?

Lara1214 kérdése:

Ez lehet sikeres teherbeesés?

Figyelt kérdés
23-24. én volt a peteérésem,szeretnénk már a férjemmel babát, ezért türelmetlen vagyok, pár napja észre vettem, hogy szurkál a hasam egyszer sirni tudnák egyszer nevetni, néha rosszul leszek ételektöl miután megettem,a tüneteim utalhatnak babára?mint ah mondtam is már türelmetlen vok,mikor csináljak tesztet?amugy juni6.án kell mejönnie, remélem nem fog
2015. máj. 31. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

5. hét előtt nincsenek igazi, jól beazonosítható tünetek, amit érzékelsz, az lehet pms tünet is. A szurkálás lehet késői peteérés, vagy a petesejt után visszamaradt folyadék felszívódása miatt is. Olvastam olyanról is, akinek folyamatosan szurkálgatott az együttlét utáni 4-5. naptól a tesztig, és baba lett. A legtöbb várandós nőnek az 5-6. hét előtt semmilyen tünete nincs.

Az ovuláció az együttléthez képest akár 2-5 nappal később is történhet, utána 7 nap múlva kezdődik a beágyazódás, ami további 5 napig tart, ezután kezd csak el termelődni a hcg úgy, hogy ki lehessen mutatni. Legeslegkorábban is csak június 5-én tesztelnék a helyedben, de inkább június 7-én, vagy a kimaradt után 2 nappal.

Az ételektől való rosszullétet szinte biztos, hogy nem a baba okozza. Mióta gyúrtok babára?

2015. jún. 1. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,a választ.reménykedek,hogy nem fog majd megjönni..6 hónapja probálkozunk.
2015. jún. 1. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!:) tudom, milyen nehéz kivárni, meg azt is, hogy milyen a jeleket figyelni, aztán sokaknál megy a para, hogy sikerült, de nem éreznek semmilyen tünetet, az vajon rendben van? Pedig egy csomó nőnek tényleg nincsen egész idő alatt tünete, és a többi nagy részénél is csak a 6-8. héttől.
2015. jún. 1. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:
csak azért gondoltam az ételektöl lévö rosszul létet mert az elözö terhességemnél 1 fajta kajától olyan osszul voltam h az hihetetlen,de sajnos 12 hetesen elvetéltem.most meg már olyan érzésem van,hogy megfog jönni görcsölget az alhasam.köszi a drukkot
2015. jún. 1. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!