Ez lehet sikeres teherbeesés?
5. hét előtt nincsenek igazi, jól beazonosítható tünetek, amit érzékelsz, az lehet pms tünet is. A szurkálás lehet késői peteérés, vagy a petesejt után visszamaradt folyadék felszívódása miatt is. Olvastam olyanról is, akinek folyamatosan szurkálgatott az együttlét utáni 4-5. naptól a tesztig, és baba lett. A legtöbb várandós nőnek az 5-6. hét előtt semmilyen tünete nincs.
Az ovuláció az együttléthez képest akár 2-5 nappal később is történhet, utána 7 nap múlva kezdődik a beágyazódás, ami további 5 napig tart, ezután kezd csak el termelődni a hcg úgy, hogy ki lehessen mutatni. Legeslegkorábban is csak június 5-én tesztelnék a helyedben, de inkább június 7-én, vagy a kimaradt után 2 nappal.
Az ételektől való rosszullétet szinte biztos, hogy nem a baba okozza. Mióta gyúrtok babára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!