Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaprojekt ideje alatt...

Babaprojekt ideje alatt hogyan vigyázzak magamra?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy amikor még nem tudok a terhességről, emelhetek-e, stb. stb...
2008. aug. 31. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szió! Rákszűrés, legyél fitt! nézd a hődet, kétnaponta szerelmeskedes, peteérés figyelés :D igazából nem kell maskepp viselkedned, vagy jobban vigyaznod magadra, amig nincs babó, légy laza, ne gondolj rá, vigyazz, hogy sose akard gorcsosen. NE STRESSZELJ, mert az mindent befolyasol.

Mas szerintem nagyon nincs :D Majd, ha terhes leszel, persze pár dolog változni fog, de addig nem kell semmi extra szerintem.

Terhesvitamint (Elevit, gravida, stb) ne szedj, mert ertelme zéró, reklámfogás, ha nagyon szeretnél valamit "tenni", akkor gyogytea (cickafarkfu, stb), vagy homeopatis cuccok (mastodynon), ami nem tartalmas semmit, csak gyogynovenyeket :D

sok szerencsét, kitartást :)

2008. aug. 31. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs semmi különösebb óvóintézkedés! méregetheted a hődet, ezzel is telik az idő, amíg nem sikerül. Ha meg úgy alakul, akkor ennek az eredményei segíthetik az orvosod, hogy kiderüljön, miért nem jön össze a baba!! De a legfontosabb, hogy ne görcsölj rá, tudom ez a legnehezebb! ráadásul segíti szerintem a hőméregetés is a rágörcsölést! Én is hónapokig mértem, elemezgettük ismerősökkel, de semmi! aztán gondoltam egyet, hogy itt a nyár, én bizony sutba vágom a hőmérőt, és minden gyógynövényes löttyömet, ami elvileg majd segít. Jó hát hébe-hóba mértem még, de annak már értékelhetetlen volt az eredménye! Csak utazgattunk, élveztük a nyarat és egymást a párommal, aki most már a férjem, és hopp kétcsíkos lett a tesztem!!!

Javasolt gyógynövényes teák: cickafarkfű a ciklusod első felében, aztán peteérés után palástfűtea!

És még egy, ezt előttem is írták... több módszert ajánlanak, melyek segítik a teherbeesést, de nem szabad elfelejteni, hogy ezek csupán arra jók, hogy erősítsék szervezeted, és ezáltal jobban felkészült legyen a terhességre! De nem attól leszel babás, hogy szedted ezeket! Ha esetleg valami próbléma van, jó kikérni az orvos tanácsát, és a végére járni, hogy pontosan megtudni, hogy mi a baj, és nem saját szakállra mindenféle fűvet, kapszulát szedni, mert bizony még jobban felboríthatják a hormonrendszert! És ha nem bízol a dokidban keresni egy másikat, akinél kiharcolod azt a vizsgálatot, ami szerinted szükséges4 Mert nem egyformák a dokik, és némelyik nyugtat, de nem csinál semmit, a másik minden vizsgálat nélkül ad hormonos gyógyszert. Már pedig ilyesmit vizsgálatok nélkül nem szabadna adni!

De a lényeg! Élj úgy ahogy eddig! Gondolom nem vagy alkoholista vagy drogos... Az emeléssel azért kicsit óvatosabban kell bánni, pláne a ciklus vége felé, a beágyazódás idején, de egyébként semmi extrát nem igényel a felkészülés! Kérj egy rákszűrést a dokidtól, esetleg labort, de ezt majd megbeszélitek! és élvezzétek egymást pároddal amikor csak tudjátok, nem kell időzítgetni!!! amikor jól esik és kész!

2008. aug. 31. 16:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2008. aug. 31. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!