Mindig védekeztünk. Lehet terhes?
Sziasztok.
A Barátnőmmel rendszeresen élünk nemi életet - most 1,5 hét kimaradt- és mindig óvszerrel védekezünk. Ha kézzel végzek valamit akkor is alaposan kezet mosok előtte, mert nem szeretnénk a nem kívánt terhességet, ettől függetlenül én nagyon pánikolós vagyok, ezért egy kérdést tennék fel a segítő válaszolóknak.
Elvileg 2-án fog megjönni neki.
A napokban kezdte el mondani, hogy mintha nőt volna a melle és kicsit feszül is neki. Nem igen volt étvágya és sokszor érzett hányingert, bár ez lehet, hogy csak a sok iskolai stressz és a felvételi miatt volt. Más egyéb jele nem igen volt, talán még az, hogy mikor szeretkeztünk, volt egy kis fehér anyag a nemi szervénél, de nem belőlem !
Engem igazán ez a mell-el kapcsolatos tünetek aggasztanak.
Tudna valaki valami hasznos véleményt mondani.
Előre is köszönöm.
Mensi előtt normális a mellfeszülés, ha utána olvasol sok hasonló előjele van, mint a terhességnek, ilyenek a hormonok... :)
Az a kis fehér, ha meg nem belőled volt, lehet hüvely váladék, annak is változik az összetétele, állaga mensi előtt.
Várjátok ki a másodikát, ha egy-két napot késik akkor se kell pánikolni. De ha nem akartok emiatt is stresszelni, akkor nőgyógyász, az se olyan vészes ám. :)
20/L
Köszönöm a válaszokat.
A mell dologgal kapcsolatban csak az a bajom, hogy korábban nem tapasztalt ilyet
Mellesleg, utána olvastam kicsit, terhesség esetén 4-6. hét környékén lesznek érzékenyek a mellek, és ezután kezdenek el nőni. Nem hiszem hogy már itt tartana a barátnőd. :)
Nem lesz gond!! ;)
Sziasztok.
Fejlemény van. Ma megjött neki. Ezzel csak az a baj, hogy korai.
Az én számításaim szerint 2.-án az övé szerint 10-én kellet volna érkeznie. Az baj, ha ennyivel korábban jött?
(Egyébként az, hogy mind a ketten mást számoltunk, az azért van, mert én a vérzés első, ő pedig az utolsó napjától számítja a 28-at, ami most nem 28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!