Extra halvány, időn túli x-epilről tapasztalatok? Ti láttok rajta 2. csíkot? Akinek nem bírják az idegei, ne olvassa a kérdést:D
A kérdésem annyi, láttok-e rajta valamit.
A felső a 11.dpo-n készült, full negatív.
Az alsó a 12. dpo-n ma reggeli, és bőven időn túli (10 percen belül negatív, 1 óra múlva néztem rá ismét, akkorra egy halvány, de élőben látható csík lett rajta, annyira halvány, hogy nem tudom, rózsaszín-e vagy szürke).
Az X-epilen nem tudom, mennyire szokott időn túl száradási csík megjelenni, én eddig nem tapasztaltam. Valakinek volt már száradási csíkos az x-epilje? Vagy időn túli x-epilből mi lett?
Tudom, hogy ezen a ponton még bármi lehet. A normális tesztelős időt kiváróknak minden tiszteletem.
11: 50-es vagyok
Van még lejjebb is :))))
Hjjaj, tudnék saját sztorikat mesélni :P
Én látom amit te is!
Én a helyedben holnap is tesztelnék :)
Hajjaj! A besötétítéstől bőven van még lejjebb! :) Csak idő kérdése...
De milyen jó lesz ezekre a pillanatokra mosolyogva visszaemlékezni, amikor majd a felragasztott pozi teszt csíkokat nézegeted, közben a hasadat simogatod! 9. dpo-tól teszteltem folyamatosan, de korábban egyetlen negatív tesztet sem bántam meg soha! ;) Drukkolok nekd!
23h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!