Fogamzasgatlo elhagyasa utan mikortol lehet terhesseg?
Ez az elso gyogyszermentes honapom. Kovettem vegig az ures levelet,holnap lenne aszerint az utolso gyogyszeres nap, tehat a mai a 20.gyogyszer nelkuli nap.
Tobbszor egyutt voltunk parommal,megszakitas nelkul, remenykedem,hogy lassan lehet baba, de igy hogy mar nem szedem, fogalmamsincs mikor all be a rendszer, peteeres, esatobbi,mikortol lehet remenykedni.
Szerintem ebben a honapban nem volt peteeresem,mert semmi jelet nem tapasztaltam eddig.
Palástfű tea elvileg segít megvastagítani a méhnyálkahártyát,hogy a baba rendesen meg tudjon tapadni.
Amikor a nők abba hagyják a gyógyszert van úgy,hogy rögtön teherbe esnek de sajnos spontán vetélés a vége mert nem elég vastag a hártya így a "baba" nem tud megtapadni.
Egyébként a peteérést nem feltétlen kell érezni. Bár én mindig tudtam mikor van.
Na de a kérdésre is válaszoljak,egyből teherbe lehet esni abbahagyása után csak azt hiszem 3 hónap "tisztulási" időt javasolnak.
Dejo, szurkolok :)
Nekemis most picit kezd feszulni a mellem, de inkabb akkor erzem ha megnyomom..kivancsi leszek a fejlemenyre, jelezz hogy mi lett :)
Nekem meg van legalabb 1 hetem a biztos tesztig.
Kdves kérdező! 4es vagyok. ahogy írtam, ha megtudok valamit írok! Nos ma disznóhusit sütöttem a toros káposztához, és nagyon rosszul lettem az illatától..... délután 3-4 körül elmentünk ma és vettem egy tesztet.
Itt az eredmény: [link]
Boldogság van :) :) :) Nagyon nagyon szurkolok neked is :) :)
Jajjjdejooo szivbol gratulalok :))))
En allandoan eszek,2 napja erzem a mellemet is, csutortok ota meg nem jott meg, varok jovohet csztortokig, ha addig semmi,akkor merek majd tesztelni. Jelezni fogok en is :)
Oromteli babavarast kivanok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!