Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tünetmentesen lehetek terhes?

Tünetmentesen lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Késett 4 napot, majd megjött 3 napja, de már most nagyon elmúlóba van!Nagyon gyenge volt a vérzésem, mert egy tisztasági betét elég volt egész napra, viszont mindenhol azt olvasom, hogy ha rózsaszínes a vérzés, az nem jó jel, de nekem az volt.Ma már kicsit barnásabb,de már nagyon kevés van!Menstruáció előtt nagyon sokat szoktam enni,most nem kívánok semmit és éhségérzetem is alig van.A cicimen sem veszek észre semmi változást!Tesztet nem merek venni, mert félek, hogy még nem mutat ki semmit!Nem szeretnék csalódni!Szerintetek terhes vagyok, vagy nem???
2010. febr. 26. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi terhestünetek később kezdődnek, a 6. hét táján.

Szerintem csinálj tesztet, különben sose tudod meg.

2010. febr. 26. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

"Tesztet nem merek venni, mert félek, hogy még nem mutat ki semmit!Nem szeretnék csalódni!"

Ezt nem értem. Inkább azt szeretnéd, hogy ámítsunk azzal, hogy terhes vagy, mint nagylányként szembenézni a valósággal egy teszt formájában? Ne legyél ilyen gyerekes. Senki se lát a méhedbe, ez az igazság, és ha kicsit is tisztességesek vagyunk, akkor nem fogjuk azt mondani, amit hallani akarasz, csak azért, mert azt akarod hallani.

Szedd össze magadat, vegyél egy terhestesztet és csináld meg. Az megmondja, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Ha negatív, akkor nem vagy terhes. Lehet, hogy ez csalódás, de attól nem leszel terhesebb, hogy mi ezzel ámítunk.

2010. febr. 26. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka esetben tünetmentes a terhesség, de csak az első két-három hónapban. Ez tényleg ritka.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak: azok alapján, amit leírtál, nem valószínű, hogy terhes vagy.

2010. febr. 26. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azért megpróbálkozom egy tesztel!
2010. febr. 26. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm a 23. hétig nem tudta, hogy terhes.

Rendesen!!! menstruált, nem volt tünete, a hasa sem nőtt, csak a baba elkezdett mozogni.

2010. febr. 26. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!