Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Délelőtti vagy délutáni...

Délelőtti vagy délutáni terhességi teszt lett pozitív nemvárt előtt?

Figyelt kérdés

Olvastam több olyat is itt, hogy a délutáni teszt előbb mutatta. Alapból ugye, aki ilyen korán tesztel, annak érdemes délelőtt csinálnia. Az érdekelne, hogy nektek nemvárt előtti tesztelésnél a délelőtti, vagy a délutáni teszt lett pozitív?

Hanyadik dpo-n?

Mennyi idő után jött ki?

2015. máj. 27. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a rossmannos facelle teszt mutatta halványan estiből, a 26.ciklus napon, nem várt előtt 3-4 nappal, tehát kb 12.dpon. Másnap reggel már egyértelmű volt. Ez 25-ös teszt és ezerszer jobb mint az x-epil, nekem az még később is csak halvány volt.
2015. máj. 27. 15:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azért vettem x-epilt, mert sokan meg arra írták, hogy előbb kimutatta, de akkor ezek szerint az sem feltétlenül mindenkinél van így. Megpróbálok Rossmannosat beszerezni.
2015. máj. 27. 16:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is holnap tesztelek. 12 dpo

Dm-es corax be sure tesztet ajánlom, sok jót olvastam róla.

Megy a drukk :)

2015. máj. 27. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem x-epil 11. dpo-n, vagyis nemvárt előtt három nappal délután lett halvány pozitív. A következő három napon a délutáni mindig erősebb volt, mint az aznap és a másnap reggeli.
2015. máj. 28. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem már a nem várt előtt két nappal pozitív volt. KB három héttel az aktus után. Az elsőt délután a másodikat este csináltam. Aztán napról napra erősebb lett!
2015. jún. 1. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Érdeklődnék, hogy állsz a tesztel? :)

Nekem 6 nap késéssel délután lett pozitív. Számodra ez nem segítség :) de például akinek hosszabb ciklusai vannak azoknak lehet, hogy egy két nappal nem várt előtt semelyik teszt nem mutatja ki.

írd meg sikerült e tesztelni szép két csíkosat :)

2015. jún. 2. 13:55
 17/18 A kérdező kommentje:
12 és 15. dpo-n is negatív, ma vagyok a 17.-en, de ez mind csak Jónás-napos peteéréshez képest (ami a ciklusom elején volt), a ciklus közepiről lehet, hogy lecsúsztunk, június 10 körül nem kellene megjönnie, úgyhogy valójában még ráérek:)
2015. jún. 2. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:

ÓÓ így tényleg ráérsz :) Az se, jó, ha mindig mindenre figyelsz számolgatsz, mert nagyon rákattansz és azért nem fog jönni a baba :) tapasztalatból mondom.

Tehát csak nyugodtan :) és nem várt előtt 10 nappal teljesen fölös tesztelgetni, ahogy sokan írták is inkább, ha nagyon szeretnél előtte egy két nappal :)

Kívánom, hogy mihamarabb ott legyen veled a pici új élet :)

2015. jún. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!