Beágyazódási vérzés? Sikerült?
Figyelt kérdés
sziasztok.5hónapja próbálkozunk semmi eredménnyel.de most észrevettem valamit.a nemvárt 28-án lenne (mindeig szinte percre pontos)de 26-án barnáztam.hát soha nem történt ilyen ezért furcsa.lehetséges h beágyazódási vérzés?hallottam erről már...ezesetben mikor mutatná a teszt leghamarabb?érdekel minden tapasztalat és okosság2015. máj. 27. 00:47
12/17 A kérdező kommentje:
Szeretném teszteléssel vasárnapig kibirni.viszont ma éjjel olyan görcseim voltak hogy semmit nem aludtam.nem tudjátok ez mi lehetett?mensi meg sehol.köszi hogy érdeklődsz
2015. máj. 28. 08:56
13/17 anonim válasza:
Nem tudom remélem semmi komoly,de ha mára nem vártad lehet aholnap reggeli teszt már kimutatná.
14/17 A kérdező kommentje:
Akartam várni még néhány napot.de lehet megcsinálom holnap
2015. máj. 28. 22:08
15/17 anonim válasza:
na miújság? csináltál tesztet?
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az éjjel is elviselhetetlen görcseim voltak.sejtettem hogy baj van mert soha nem szoktam nagyon görcsölni.és reggelre megindult a vérfolyam :(
2015. máj. 29. 08:32
17/17 anonim válasza:
Szegény nagyon sajnálom,de fel a fejjel.Új hónap új esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!