Lányok, megmutatnátok a pozitív terhességi tesztjeiteket? Hanyadik dpo-n, és milyen teszt volt?
Én már 11 hetes vagyok, március 5-én volt az utolsó menzeszem első napja, április 2-re nem vártam. Az felső tesztem ápr. 3, az alsó 2 pedig ápr. 4. :) Utána csináltam még, azok egyre erősebbek lettek, arról nincs hirtelen képem. Egyébként nem középidőben, hanem később fogant 3-4 nappal, ez az ultrahang méretek alapján is látszik, és a peteérésem is követve volt uh-val. :)
Kepet emalibe tudok max :)
Terhes tesztem 11 dpon halvany pozitiv volt :)
Most vagyok 6 hetes kismama :)
Már olvasni is jó róla:)
11-es, akkor neked is elég korán pozitív lett, ha még 3-4 nappal később is fogant ráadásul (12.dpo-n, ha jól számolom). Tök jó, gratula mindenkinek!!:)
ez a 12. napon készült
Szia!
11 hetes vagyok,az első teszt a nemvárt előtt készült igaz csak nappal a többi meg utána.Előtte is csináltam akkor is pozitív volt csak nagyon halvány,de UH szerint 2-3 nappal kisebb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!