Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek akár már korai terhességi...

Ezek akár már korai terhességi tünetek lehetnek?

Figyelt kérdés

Május 17-én volt a peteérésem, ovu teszt szerint. Előtte napokban, de aznap és másnap is akcióztunk.

Napok óta különböző napszakokban tör rám émelygés, hányinger. Nem ehettem semmit, ami megártott, mert diétát követek, ugyanazokat a dolgokat eszem. Meg teljesen másfajtát szoktam érezni, ha valami nem esik jól ételbe, és attól vagyok rosszul.

A petefészkem vagy annak környéke szurkál, és többször volt olyan, csak kissé enyhébben jelentkező görcsöm, ami menstruáció első napján szokott lenni.

Mellfeszülés nincs, de az nekem menstruáció környékén sem szokott lenni, csak amíg fogamzásgátlót szedtem, előtte és utána soha.

Be nem képzelgek semmit magamnak. Első hónap, hogy próbálkozunk, nem vagyok rágörcsölve a témára, csak a kiszámíthatatlan ciklusom miatt ovu teszteltem. (Jól is tettem, mert 5 napra lett pém a kikalkulált helyett.)

Tudom, sokan azt hirdetik, beágyazódásig nem lehetnek tünetek, akinek mégis van, az beképzeli, ugyanakkor bizonyíthatóan nem így van.

[link]

2015. máj. 21. 18:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nálam olyan nincs, hogy hetekig egyforma. Néha úgy néz ki egy hetem: hétfőn-kedden délután, csütörtökön reggelre megyek, pénteken már éjszakára. Nincs heti 5 nap soha egyhuzamban.

Vagyis most délelőtt miatt akadt, akkor volt is hőemelkedésem, de igazából nem lehetett követni, mert kerülgetett szerintem egy megfázás is a munkahelyi klíma miatt.

Mindenesetre pozitív ovuteszt előtt 2 naponta voltak harcba küldve a katonák, majd aznap és másnap is. Valamelyik csak célhoz ért tüszőrepedéshez, ha akart. :)

2015. máj. 21. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja az más. Én 6+2-ben dolgoztam, 6 napom volt egymás után ugyanabban a műszakban.

Így tényleg semmit nem lehet levonni a hőből sajnos. Ha volt hőemelkedésed akkor hátha de hát tudjuk lehet más oka is.

2015. máj. 21. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van..igaz én nem ilyen korán de már kb. 10. napon éreztem a tüneteket mind a kettővel. Fájt a mellem oldalt és alul tudtam is hogy terhes vagyok pedig a menziig még volt pár napom. Nem lehet hogy volt hamarabb pé-d??
2015. máj. 21. 22:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem lehetett hamarabb, az ovu teszt, és a saját szervezetem jelzései is azt bizonyították, hogy 17-18-án volt.
2015. máj. 21. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem mondom hogy lehetetlen...drukkolok!! Engem is hülyének néztek hogy ilyen korán éreztem dolgokat. Majd írd meg mi lett!!! Remélem baba és leesik a sok kételkedő álla :-D
2015. máj. 21. 23:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Akár összefüggnek ezzel a tüneteim, akár nem, akár beképzelés, akár nem, azért remélem, hogy sikerült ettől függetlenül. A pozi teszt kb. a férjem szülinapjára érkezhetne, és annyira izgatott már. Mindennap kérdi: mikor lehetne már tesztelni?
2015. máj. 21. 23:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de az ember sok mindent betud képzelni magának!!!!! Saját tapasztalat... Október óta várom a babám de állandóan "lekési a vonatot"... Minden hónapban a mensi környékén már 6 hónapos terhesnek éreztem magam, és a létező összes tünetet produkáltam. Egyedül a márciusi hónapban nem volt semmi bajom, mert nem is tudtunk együtt lenni (párom külföldön tartózkodott). Tehát tudtam hogy lehetetlen az, hogy terhes legyek márciusban és nem is volt semmilyen tünetem sem.

Én drukkolok, hogy összejöjjön Nektek a baba, és a legjobbakat kívánom!

Csak tényleg nem érdemes ennyire rágörcsölni...

2015. máj. 22. 10:08
 18/18 A kérdező kommentje:

Természetesen igazatok van. Megjött, ráadásul a vártnál 2 nappal előbb.

Mostantól semmilyen jelet nem fogok észrevenni, ha mégis érzek valamit, semmi jelentőséget nem tulajdonítok neki. Beigazolódott, hogy képtelen vagyok észrevenni a valót.

Bár a szurkálás aggaszt akkor is, szerintem ki kéne vizsgáltatnom magam. Tényleg lehet, hogy valami petefészek gond, mert egyébként sok PCOS gyanús tünetem van, csak soha nem bírom rászánni magam egy kivizsgálásra (amire rásegít az, hogy állítólag nincs endokrinológus szakember a régióban). Cisztáim egy kb. másfél éve történt vizsgálás szerint nem volt, de méhszájgyulladást a kenet eredmény már 3 alkalommal is jelzett. De a dokim szerint azzal nem kell foglalkozni.

2015. jún. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!