Bp. Sote 1. Klinikán keresek jó, amde "olcsó"orvost. Ajánlanátok valakit? Aki ket eddig hallottam: Csaba Ákos es Molvarecz Attila?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 09:34
1/1 anonim válasza:
Dr Tóth-Pál Ernő docens alapítványi rendelőben rendel csak szerdánként.Nála nincs fix ha adsz köszöni ha nem nem.Én is és 2 bnőm is 40 e adtunk tavaly, rendeléskor nem kért sose és ezt se a végén hanem mi adtuk önszántunkból.Végig nagyon rendes volt kicsit szétszórt néha de hát sok dolga van.Minden nap meglátogatott császár napján 2x is.És ha császáresélyes vagy nagyon tudom őt javasolni nagyon szépen műt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!