Ha csúszik a menstruáció egy hetet, az új peteérés az új menzeszhez igazodik, vagy a régihez?
Hát persze hogy csúszik!
Ovuláció valószínűsíthető időpontja a menstruáció ELŐTT ~14 nappal van!
Hőgörbét vezetek. Nem ment le nagyon a hőm, mióta megjött 36,7 körül van. Nyákot hiába figyelem, nekem kb sose volt vagy nem veszem észre. Ovutesztet nem használok, felesleges pénzkidobásnak érzem. Úgyis együtt vagyunk amikor jólesik, nem szeretném megtörni ezzel a hangulatot, hogy na most nincs szex, mert nincs ovu, na most muszáj, mert van...
Csak kíváncsi voltam, hogy kb mikor számíthatok rá, most a napokban, vagy jövőhét végén.
Csúszik.
15-én megjött, de a hőd nem esett le azóta sem? Tuti nincs ott baba? Rendesen megjött?
Mutatsz egy görbét?
Ez teljesen jó görbe, 37,2-ről leesett 36,7-re. Mondjuk ez elég magas alaphő, nincs pajzsmirigy problémád? Hol méred a hődet?
7. cn-en vagy, miből gondolod, hogy máris volt ovud?
Szerintem még csak most lesz, a hőd sem ment még feljebb az alaphőről (36,7-ről), az az 1 tized nem számít, mérd a következő napokban is és amikor megindul felfelé (37 körülire vagy afölé) már tudni fogod mikorra nem várod (ovu + kb. 14 nap)
A gyanús tesztek és az egy hetes késés lehetett valaminek a kezdete, csak aztán nem maradt meg a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!