Van olyan hogy bármilyen tesztet veszek azon száradási csik mindig megjelenik? Nem volt egy kivétel sem amin nem lett volna semmi csak egy csik
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 20:35
11/31 A kérdező kommentje:
Jol van koszonom..varok hiszen mar csak par nap :)
2015. máj. 21. 16:37
12/31 anonim válasza:
Szia. Nekem a tesztem negatív volt. Aztán később alig látható pozitív. Másnapra pedig ott figyelt a 2 csík . 7 éves a csajszim. 😊
13/31 A kérdező kommentje:
tipikus menzesz görcs jellegem van, biztos megjön :( ugyanigy szokott fájni, igaz csak egy nappal előtte de msot pont ugyanaz van
2015. máj. 21. 23:43
14/31 anonim válasza:
amíg nincs piros vér, addig lehet baba :)
15/31 A kérdező kommentje:
hamarosan kiderül iszonyat halvány vonal volt mint eddig reggel a teszten
2015. máj. 22. 20:43
16/31 Kávétejszín válasza:
Ha jól számolom, még van 2-3 napod a nemvártig. A halvány csík jó jel, a lényeg, hogy 2-3 nap múlva erősödjön.
Drukkolok nagyon!
17/31 A kérdező kommentje:
kiváncsi vagyok a végeredményre :) köszi a drukkot
2015. máj. 23. 09:58
19/31 A kérdező kommentje:
Mar valami rozsaszines valami potty van igy tuti elkezdodik a mensi..
2015. máj. 24. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!