Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem? ( bővebben...

Teherbe eshettem? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés

A barátom átjött és 'játszottunk' egymással. (05.13)Én a péniszét simogattam, amitől nem élvezett el, de valamennyi előváladék került a kezemre, amivel én tovább simogattam őt.

Ezután ő a péniszéhez ért, és megujjazott. (kb 3-4 perc után)

Áprilisban 9.én, májusban 5.én jött meg. A ciklusom általában 27-28 napra pontos. Június 1.én kellene megjönnie.

Ami nagyon aggaszt az az, hogy a mellbimbóm hegye érzékeny. Lehet, hogy ez csak pszihés, mert nagyon parázok.

Mennyi esély van rá, hogy teherbe eshettem?

Mitől fáj a mellbimbóm? Tapasztalatok?

Az őszinte, és értelmes válaszolóknak előre is köszönöm.

2015. máj. 20. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon kicsi rá az esély! Ne aggódj! Előfordulhat az előváladékban sperma, de ettől nagyon sokan aktus során sem esnek teherbe, nem hogy úgy hogy a levegőre is kerül.

Most lehet peteérésed, valószínűleg ennek a hormonváltozásnak a hatására érzed érzékenynek a mellbimbódat.

2015. máj. 20. 20:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtatott, koszonom!:)
2015. máj. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!