Lehetek terhes ha a tesztem meg negativ?
Ma van a nemvart napja. Hetfo ota faj a hasam mintha meg akarna jonni de tegnap ota mintha elvagtak volna semmi fajdalom. Mindig pontosan megjon es soha nem faj a hasam elotte csak a mensit megelozo nap delutantol! A hom ma reggel 37 volt ami szinten leesik lekesobb a mensi a napjan de inkabb elotte valo nap. Csinaltam egy tesztet mintha latnek rajta valamit de inkabb negativnak konyvelem el! Lehet, hogy ha babas vagyok akkor meg nem mutatja a teszt?
Koszonom a valaszokat
Huhaaa..akkor az jo lehetet!:) gratulalok neked! Hetfon ismetlek ha addig nem jon meg! Remelem megjon!!!!
Koszonom a valaszokat
Nekem ma 13 napja,hogy késik. Teszteltem,negatív. Semmi utaló jel nincs is arra,hogy meg szándékozna jönni.
Én sem tudom,hogy lehetek e terhes ettől még vagy nem.
A fiammal anno a vérzésem 5.napján lettem tterhes. Még a doki is azt mondta,hogy nyugodtan könyveljem elúgy magamban,hogy nem szabályosak a peteétéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!