Megrövidült méhnyak? Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Rávettem magam életem első nőgyógyászati vizsgálatára. Valami elváltozásról beszélt a doktornő, amit egyelőre nem kell kezelni, de szükséges évente megnézetni milyen irányba változik. Mást nem mondott róla. Viszont mivel a korban benne vagyok, érdekelne, teherbeesés szempontjáról ez jelent-e valamit? Volt valakinek ilyen?2015. máj. 15. 10:27
1/2 anonim válasza:
Az átlagosnál rövidebb a méhnyakad. Elképzelhető, hogy semmilyen gondot nem okoz soha, ugyanakkor ha egy potenciális várandósság alatt idő előtt tovább rövidül, nagyobb esélyed van koraszülésre.
2/2 anonim válasza:
''A korban benne vagy'' es most mentel eloszor nogyogyaszhoz??
A teherbe eses szempontjabol nincs jelentosege. A terhesseg kihordasa szempontjabol lehet jelentosege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!