Ez pozitív ovu teszt?
Figyelt kérdés
Kb. fél órája csináltam. Bár rendszertelen hosszúságú a ciklusom, mára írta a peteérést.
Ha negatív, mikor lesz pozi belőle?
Legelső ilyen tesztem, sajna csak most jutottam hozzá. DM-es Corax.
2015. máj. 13. 17:41
11/21 anonim válasza:
Ennek sztem erősebbnek kell még lennie! Hanyadik napon vagy a ciklusodban?
12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon össze-vissza jött meg, mióta augusztusban letettem a bogyót (azt is csak fél évig szedtem). Hol 40 akárhány napra, hol 30 valahány, őszintén szólva nem is vezettem sehol normálisan, hogy tudjam.
Annyi biztos, előzőleg április 23-án jött meg, tehát 34. napon. Előtte március 20-án volt meg, akkor jött meg negyvenvalahány után.
2015. máj. 15. 19:42
13/21 anonim válasza:
Szerintem ez már holnap pozi lehet! Majd ne igyál előtte túl sok folyadékot. Lehet nem holnap hanem Holnapután de a lényeg hogy szépen alakul, ettől még azért erősebbnek kell lennie.
14/21 A kérdező kommentje:
A tegnapi külön lefotózott ovu akkori fotóját vágtam össze a mai frissel.
Erősödött, de gondolom, még ez sem pozitív. :/ Holnap elfogy az utolsó ovu tesztem.
2015. máj. 16. 17:51
16/21 anonim válasza:
Hát igen, még ez sem az. Szabálytalan ciklussal nem is könnyű belőni hogy mikor érdemes elkezdeni az ovutesztelést.
17/21 A kérdező kommentje:
És én még azt hittem, lekéstem az ovuról. :D Na mindegy, majd csak beerősödik.
2015. máj. 16. 19:53
18/21 A kérdező kommentje:
2015. máj. 17. 17:23
19/21 anonim válasza:
Úgy van, csak pozi lett. :) 24-36 óra peteeresig, a legjobbakat!
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és köszönöm a sok véleményezést, és elnézést a mindennapos képfeltöltögetésért. :)
2015. máj. 17. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!