Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Hogy lehet feldolgozni azt, ha 2,5 év után életed első + tesztjét tartod a kezedben és kiderül, hogy méhenkívüli?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 11:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia, megértelek nagyon is!

Bár nekünk hamar összejött a baba, de a doki nem látta méhen belül és azt mondta, beutal a kórházba, mert valószinű méhen kívüli. Annyira szomorú lettem, hogy sírva jöttem ki az orvostól és az utcán is csak bőgtem, miközben a párommal közöltem a hírt telefonon.

Utána kiderült, hogy nem méhen kívüli, de akkor is nagyon rossz volt. Azóta nekünk újra összejött.

Ne add fel, biztos sikerülni fog!

2010. febr. 24. 13:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet később volt ovud. Ezért kezdett később termelődni a HCG. Úgyhogy még ne szomorkodj!!!
2010. febr. 24. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia, nekem 1 éve volt hogy így jártam. Sokkoló volt! De én azt tanácsolom hogy minél előbb menj el profi orvoshoz ha lehet akkor magánrendelésre ahol komolyabb ultrahang van és ott nézzék meg, mert minden nap számít. 1 éve nekem azt mondták az sztk-ba óó még nem látszik jöjjön vissza 1 hét múlva, aztán 1 hét múlva meg még mindíg nem látja menjek be az ügyeletre. Onnan már ki sem engedtek, másanp műtöttek. Szerencsére nem vették ki a petevezetéket de amikor megtudtam hogyha 2 nappal előbb megyek még a műtét sem kell mert van valami injekció amivel tudtak volna segíteni.... feltudtam volna rúgni a dokit aki elintézte ennyivel.

Kívánom a legjobbakat, de ne hagyd magad!!!!!

2010. febr. 24. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne keseredj el amíg nem biztos! Húgomnál is ez volt. Méhen kívül terhesség gyanújával 1,5 hétig tartották bent a kórházban és folyamatosan figyelték ultrahanggal. Neki még ráadásul szörnyű görcsei is voltak, ezért gyanakodtak méhen kívülire. Aztán beigazolódott, hogy mégis jó helyen van a baba és azóta már a 2. trimeszterben van és minden rendben van! Fel a fejjel!

2010. febr. 24. 16:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi mindenkinek, amíg van remény, addig nem adom fel. Több orvost is fel fogk majd keresni, mert ez egy elég bizonytalan diagnózis.
2010. febr. 24. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Az én esetem egy kicst más! Nekem 17 hónap után jött a babácskám! Nagyon örültünk neki! Az első 12 hétben semmi gond nem volt kétszer voltam uh-gon a babám jó hejen volt és szépen nőtt is! Aztán a 13.hetet a kórházban kezdtem pecsételés miatt, aztán a vérzés egyre erősödött mert volt egy 8mm-es bevérzés a méhemben! 4hátig voltam bent közben folyamatosan véreztem, még vért is kellett kepnom.De sajnos a 16. héten megindult és nem tudták visszatartani végül 20 órás szenvedés után elment az én pici fiam az angyalkákhoz! Ez 4 hete történt és nagyon fáj:-( De neked drukkolok hogy minden rendben legyen a picikéddel!
2010. febr. 25. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Nagyon sajnálom, ami Veled történt, és sok-sok erőt, és egészséget kívánok a továbbiakhoz Nektek.

Mindazonáltal az orvosok tudnak valami magyarázatot adni rá, hogy miért történhetett???

2010. febr. 25. 10:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves 10:56-os! Nem nincs rá magyarázat hogy miért történt ez így! a baba egészséges volt és jó hejen tapadt a lepény is! Remélem egyszer sikerül ezt feldolgoznom!
2010. febr. 25. 11:36
 19/20 A kérdező kommentje:

09:46 Ez borzasztó! Nagyon sajnálom :( Kívánok neked sok-sok kitartást és részvétem a pici fiad miatt :(

Nekem ma csak annyit mondott az orvos, hogy valószínűleg méhenkívüli :(

2010. febr. 25. 14:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Megírnád hogy mi lett veled?
2010. ápr. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!