Lehet hogy baba? Mikor kezdődnek legkorábban a reggeli rosszullétek?
Figyelt kérdés
2 napja rosszul vagyok reggel, ma is hányással indult a nap. Febr. 2-án jött meg, 28 napos ciklusaim vannak, 6-7 napig mensizek. Beteg nem vagyok. Szerintetek? ilyen hamar se teszt, se doki nem mutatja még ki, lehetek ennyire korai terhességgel rosszul? vagy más oka lenne??2010. febr. 24. 00:49
1/15 anonim válasza:
Nekem mindhárom terhességemnél kb. akkor kezdődtek a rosszullétek, amikor meg kellett volna jönnie a menstruációmnak.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Nekem addig is még 5-6 napom van, amíg meg kellene jönnie.
2010. febr. 24. 01:42
3/15 anonim válasza:
Nekem két nappal a nemvárt előtt már hányingerem volt. Csináltam tesztet és már akkor pozitív volt.
4/15 anonim válasza:
Pár napja én is rosszul vagyok, hányinger, mellfájás, meg szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Febr. 1-jén jött meg. Én is nagyon korainak érzem ezeket a tüneteket. Tegnap csináltam azért tesztet ami negatív lett. Megvárom mi lesz a menzivel. Hátha kimarad :-)Neked is drukk.
5/15 anonim válasza:
nekem a nem várt elmaradása után 1 héttel kezdődtek a tünetek...de mindenki más. Lehet, hogy te már most is érzed, de az is lehet, hogy csak valami más okozza. A teszt a legbiztosabb.
6/15 anonim válasza:
A barátnőm volt úgy, hogy a mensi előtt pár nappal már minden tünete megvolt, és a teszt is kimutatta a babát. Van aki ilyen tipus. Nálam csak a 6.hét környékén kezdődött el az émelygés, hányás stb..
7/15 anonim válasza:
Ezek simán lehetnek terhességi tünetek! Én most járok a 7.hétben, de még mindig semmi hányinger, se mellfeszülés. Kb. a 23. ciklusnaptól kezdve állandóan álmos voltam, sokat pisiltem és mindjárt megjön érzéseim voltak. Minden terhesség más, állítólag van, akinek semmilyen tünete nincs, bár az a ritka...
26.napon már nyugodtan tesztelhetsz egy 10-es érzékenységű teszttel, ki fogja mutatni, ha terhes vagy!:)
Várjuk a jó híreket!
8/15 anonim válasza:
Nekem is a nem várt után úgy másfél héttel jöttek ez első tünetek, majd egyre jobban erősödtek.
9/15 A kérdező kommentje:
Most már a mellem is feszül, és kissé meg van duzzadva Nem csináltam tesztet, várok, hogy kimarad-e. Köszi a válaszokat, Még írok, hogy mi a helyzet...
2010. febr. 28. 21:01
10/15 anonim válasza:
Szia! Én a beágyazódás időpontjában voltam 2 napig szédülős-hányingeres. Te is pont ebben ez időben lehettél, ha babás vagy. Aztán az 5. hét körül kezdődtek a hányingerek, és most is tart. Most 8 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!