Szerintetek ez pozitivnak szamit 10. dpo-n? (Delutani, nem koncentralt vizeletbol)
2015. máj. 9. 17:31
11/33 anonim válasza:
Ez bizony pozitiv :)
Nekem tegnap a 11 . Dpo ugyan ilyen volt ma meg erosebb lett ;)
Hajra
12/33 anonim válasza:
Szerintem is pozitív. Szurkolok.
13/33 A kérdező kommentje:
Koszonom Lanyok! Holnap tesztelek es jelentkezem! :)
2015. máj. 9. 21:28
15/33 anonim válasza:
Szerintem pozi :-) Nekem annyira halvány volt a legelső teszten a 2. csíkom hogy alig látszódott azt hittem oda képzelem de most 9 éves ez a képzelgés :-) 5 perc alatt nincs még száradási csík. Probáld meg reggel akkor erősebbnek lell lennie. És írd meg mi lett!
16/33 anonim válasza:
Szellemcsik,rengeteg ilyenem volt mar sajnos..:( De ez nem zarja ki az esetleges terhesseget! ;)
17/33 anonim válasza:
Szerintem meg nem létezik szellemcsík..csak ekkor még annyira kezdetleges a terhesség hogy a havi vérzéssel elmegy.
18/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hat a reggeli pisim olyan sok volt es a szine is elegge halovany hogy sok remenyt nem fuztem ehhez de kb olyan lett mint a tegnapi.. Szerintetek meg remenykedhetek?! Ez is kb 5perc alatt lathato volt.. [link]
2015. máj. 10. 09:41
19/33 anonim válasza:
Sok kellemetlenségtől megkímélnéd magad, ha a várható mensid napja után tesztelnél. Most miért jobb így, hogy nagyítóval nézegeted, hogy van e csík? Várjál, és akkor biztosabb eredményt kapsz.
Sok sikert!
20/33 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem egy leheletnyit erősebb a tegnapinál. De szerintem holnap menj el egy drogériába, és vegyél egy normális, mártogatós x-epil tesztet. Én is sok tesztet lőttem el életemben, ha nem tesztelsz akkor is stresszelsz ilyenkor már, tök mindegy, hogy vársz még 3-4 napot, vagy sem. Egyszerűen ilyen beállítottságúak vagyunk és kész. Tarts vissza a pisit ameddig tudod és ne igyál sokat, csak amennyit muszáj, így tuti koncentrált lesz, nekem így délután erősebb pozitív lett, mint reggel. Ami praktika nálam még bejött. Ami pozitív volt, azt ha led lámpára rányomta, akkor is pozitív volt, ami száradási csíkos volt, az led lámpán nem volt pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!