Tüszőrepedés után 3 héttel a hcg-m a vérben 470. Ez jó? Mennyinek kell lennie ilyenkor? Nektek mennyi volt? Egy kis mensi is volt közben, az nem baj?
Szia!
Először is gratulálok, ott baba van...:))
Az a kis vér a beágyazódástól lehetett, mióta késik?
1- és 2. vagyok!
Igen, lehet később volt a pé-d, és a azért van.
Azt kell nézni sztem is , az 5. hetet, mivel 19-től 7300is kell a szrvezetben lennie a hcg-nek...:))
Nekem dec, mikor azt mondták, hogy méhen kívüli vagyok, a 6. késési napon volt a szervezetemben 120 -as a hcg-m.
Rá egy hétre meg is jött, de még nőtt a szervezetemben, ja és nem voltam az, mégis megműtöttek.
Szóval nálad baba van...:))
Gratula mégegyszer...:)))
Szia! 1.2.3-as vagyok! :)
Hát sajnos úgy hogy a nemjött után pont 1 héttel lementem dokihoz, hogy van + tesztem, de a csütörtöki meg a pénteki halványabb volt mint 2 éve, és sztem valami nem oké.
Csináltak is uh-t de a méhben nem láttak semmit, de a petevezetékben igen, szóval elkönyveltéh, hogy méhen kívüli, de nem voltak rossz tüneteim, csak terhes tüneteim, sok pisi, mellduzzadás, hányinger, és megjön érzés.
Na szóval ez ők eldöntötték, hogy /grav exrta/méhen kívüli/ és holnap reggel azonnali műtét.
Megműtöttek, de nem talált a laparoszkópos doki semmit, a petevezetékben.
Másnap reggel kitalálták, friss mütétesen irány uh, ott már nem a petevezetékben hanem a petefészekben volt valami/ sztem akkor volt úton kifelé az én kis drágám/, ja és a hcg, csak nőtt a szervezetemben.
Na végül nem műtöttek meg megint, mert gondolom nem akartak 2 nap 2 műtétet.
2 naponta b-hcg nézés, és uh.
de csak nőtt, és a /ciszám/ is csak maradt.
Úgyhogy végülis 6 nap felesleges kórházi bentlét és műtét után ja és panaszmentesen hazaengedtek, és rá egy napra iszonyú görcsök között megbetegedtem, de rá 4 napra kellett visszamennem kontrollra, és még mindíg volt hcg a szervezetemben, de nem tudják mi volt sztük ciszta, de a ciszta nem termel terheshormont.
Na vigyázz magadra és jöhet priviben is ami veled történik.
Nagyon szorítok, hogy a babával és veled is minden rendben legyen.
Szia
Nálam tegnap nem látta a doki a babát a méhben, de a petevezetőkben sem. Valószínűleg méhenkívüli, de amíg nem lát semmit, nem tud biztost mondani :(
Ezek szerint még amikor látnak valamit, az sem biztos :(
Szia!
Mizujs veled???
Remélem azóta kiderült hogy baba van???!!!
Írj kérlek...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!