X-epil terhességi teszt ki mutatja a valós eredményt sex utan 19nappal?
Figyelt kérdés
Negatív, x-epil tesztet teszteltem. Szerintetek meg biztató?2015. máj. 6. 14:19
2/10 A kérdező kommentje:
Ez a második. Egyszer 15.napon meg ma a19.napon
2015. máj. 6. 14:29
5/10 anonim válasza:
Mi van akkor ha neked nem mutatja ki? Hallottam már ilyet. Menj el vérvételre,az a biztos. :) Nekem amúgy a 10. napon kimutatta nagyon nagyon halványan,12. napon meg már nem kellett keresgélni a második csíkot,mert annyira látszódott.
6/10 anonim válasza:
19.en már kimutatná szerintem tuti. de ha nem jött meg és terhes se vagy, akkor doki!
7/10 A kérdező kommentje:
Menszesz első napjan 17-én ki szakadt a gumi és 22.én fogamzásgátló injekció kaptam először. És 28-án elkeztem vérezni egy hétig...
2015. máj. 6. 15:34
8/10 anonim válasza:
Nekem aktus után 14 nappal kimutatta! Szerintem megbízható teszt!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat....
2015. máj. 6. 17:12
10/10 anonim válasza:
szerintem nem vagy terhes!! Nekem szeretkezés után 11 nappal már halvány pozitív volt a tesztem 14. nap meg már szép erős pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!