Más is volt így elötte vagy mire utalhat ez az érzés? Nem korai ez még?
Köszi a válaszokat. :)
Kedves 4-es válaszoló! Volt valami más tüneted is ez mellett a nem várt előtt? Mikor teszteltél?
4-es vagyok. ezeken kívül még megjön érzés és farkasétvágy volt. :) 3 sikertelen hónap állt már a hátam mögött, sok sok negatív teszttel, de éreztem, hogy ez most az :) fel is tettem itt egy kérdést, hogy nem-e túl korai, hogy 1 héttel a nem várt előtt ilyen tüneteim vannak, és mindenki azt mondta, kizárt hogy a beágyazódást érzem. aztán mégiscsak :)
nem voltak teljesen szabályosak a ciklusaim, péntektől vasárnapig bármikor megjöhetett volna, de nem jött, hétfőn teszteltem pozitívat. :)
már 11+3 hetes kismama :)
sziasztok!
Nekem ugyan ezek voltak a tünetek :) Én tudtam ,h ez a beágyazódástól van mert mi pontosan tudtuk mikor fogant és 12-13 nap körül kezdtem el érezni a szúró,görcsölő, mindjárt megjön érzést. Ma már 6 hetesek vagyunk :)
Néha még fájdogál a petefészkem de ez meg attól van mert nő a " baba" és tágul a méhfal szövete és ezért szokott fájni ilyenkor.
Nekem is volt ilyen, én a méhemben éreztem a szúró fájdlamat, majd a tompa egésznapos alhasi fájdalmat.
Én holnapra nem várom, hőm magasan, bármi lehet.
Az biztos, hogy korábban nem éreztem ilyet, mi 2 éve próbálkozunk tesót összehozni a 6 éves lányunknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!