Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mutatnátok nekem hőgörbét?

Mutatnátok nekem hőgörbét?

Figyelt kérdés
Május elsején kezdtem el mérni a hőmet, és láttam már egy pár görbét, de az enyém eddig nagyon egyhangú. 36.6 egyszer volt 36.7. Ez normális? Amiket eddig láttam elég ingadozó hőmérsékletek voltak.

2015. máj. 5. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Normalis az egyhangu gorbe is. Nekem minden honapban mas ingdozast tekintve. Valamikor jobban cikk cakk valamikor nem. Nem tudok gorbet linkelni mert tabletrol marha maceras. De neten tudsz peldagorbeket nezni.
2015. máj. 5. 15:55
 2/6 whitelady1 ***** válasza:
2015. máj. 5. 16:06
 3/6 whitelady1 ***** válasza:
Neked milyen? Muti!
2015. máj. 5. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

De mondom most kezdtem el, így ez még semmire sem jó.

2015. máj. 5. 16:16
 5/6 idnaz válasza:
próbàlj meg 1 adott időpontban mérni. Én pl ébresztőre kelek minden nap fix időpontban a mérés miatt, 7végén is. Digitàlissal mérsz? Mennyi ideig? A csipogàs utàn is vàrni kell még, mert kúszik feljebb. A következő ciklust fogod vele tudni jól értékelni, mert ciklus elejétől kellene mérni. Van aki mensi első napjàtól mér, van aki csak azután kezdi, h elmúlt.
2015. máj. 6. 07:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbálom minden nap ugyanakkor mérni, higanyossal mérem 5 percig. Azért 5 percig, mert próbáltam 10 percig is mérni de az eredmény ugyanaz. Ma reggel 36.9 lett. Nyelv alatt mérem. Igen gondolom hogy a ciklus kezdetétől lenne jó, de nem akartam várni még fél hónapot, elkezdtem most.
2015. máj. 6. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!