Mutatnátok nekem hőgörbét?
Figyelt kérdés
Május elsején kezdtem el mérni a hőmet, és láttam már egy pár görbét, de az enyém eddig nagyon egyhangú. 36.6 egyszer volt 36.7. Ez normális? Amiket eddig láttam elég ingadozó hőmérsékletek voltak.2015. máj. 5. 15:47
1/6 anonim válasza:
Normalis az egyhangu gorbe is. Nekem minden honapban mas ingdozast tekintve. Valamikor jobban cikk cakk valamikor nem. Nem tudok gorbet linkelni mert tabletrol marha maceras. De neten tudsz peldagorbeket nezni.
4/6 A kérdező kommentje:
2015. máj. 5. 16:16
5/6 idnaz válasza:
próbàlj meg 1 adott időpontban mérni. Én pl ébresztőre kelek minden nap fix időpontban a mérés miatt, 7végén is. Digitàlissal mérsz? Mennyi ideig? A csipogàs utàn is vàrni kell még, mert kúszik feljebb. A következő ciklust fogod vele tudni jól értékelni, mert ciklus elejétől kellene mérni. Van aki mensi első napjàtól mér, van aki csak azután kezdi, h elmúlt.
6/6 A kérdező kommentje:
Próbálom minden nap ugyanakkor mérni, higanyossal mérem 5 percig. Azért 5 percig, mert próbáltam 10 percig is mérni de az eredmény ugyanaz. Ma reggel 36.9 lett. Nyelv alatt mérem. Igen gondolom hogy a ciklus kezdetétől lenne jó, de nem akartam várni még fél hónapot, elkezdtem most.
2015. máj. 6. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!